Cele mai deştepte zodii din horoscop. Nimeni nu le întrece, ştiu să iasă din orice situaţie

Badea Violeta 04.03.2022, 09:31
Cele mai deştepte zodii din horoscop. Nimeni nu le întrece, ştiu să iasă din orice situaţie

Fie că ești un Berbec autoritar sau un Taur sclipitor, fiecare semn zodiacal are trăsăturile sale interesante. Crezi sau nu, astrologia îți poate spune multe despre tine. Poți afla ce te așteaptă în relația de cuplu, dar poți afla și cu ce fel de probleme de sănătate ai putea să te confrunți. Dar când vine vorba de inteligență? Află care semn zodiacal este cel mai deştept!

Cele mai inteligente zodii ale horoscopului european

Poate că pasiunile tale sunt filozofia istorică, mitologia sau chiar fizica sau biologia. Poate că îți cercetezi strămoșii sau ai primit pregătire de la bătrânii sau lectorii din neamul tău religios. Inteligența este un concept foarte subiectiv care pare să fie diferit pentru fiecare. Pentru a fi considerat „deștept”, nu ai nevoie neapărat de o diplomă.

Şi totuşi există premiul Nobel. Acesta este acordat în fiecare an unei personalități care s-a remarcat într-un anumit domeniu. Recent, site-ul GoCompare a realizat un sondaj care se bazează pe o analiză a semnelor astrologice a peste 900 de laureați Nobel din toate domeniile combinate. Iată care sunt cele mai inteligente zodii, conform sondajului britanic:

Cele mai destepte zodii
Cele mai destepte zodii
  • Gemeni

Conform site-ului GoCompare, Gemenii sunt cei mai inteligenți nativi din horoscopul european. Aceștia sunt extrem de rapizi în gândire, le place să fie informați și au o înclinație spre mediul acatemic și spre literatură.

De asemenea, acești nativi au simțul umorului bine dezvoltat, ceea ce reprezintă un alt semn al faptului că Gemenii sunt adevărate genii. În plus, aceștia sunt extrem de curioși și optimiști. Gemenii reușesc să îi motiveze și să îi influențeze pe cei din jurul lor.

Iată și ce personalități marcante s-au născut în zodia Gemeni: Bob Dylan, care a primit Premiul Nobel pentru Literatură (2016); celebra activistă Betty Williams, laureată a Premiului Nobel pentru Pace în anul 1976. În total, 97 de nativi ai acestei zodii au primit un Premiu Nobel încă de la începutul secolului trecut.

  • Balanță

Balanțele sunt fascinate de o gamă largă de subiecte, chiar dacă sunt lucruri pe care alții le consideră de la sine înțelese. De asemenea, acești nativi au o meticulozitate și o atenție la detalii ieșită din comun. Au o memorie excelentă și sunt foarte organizați. Sunt puține lucruri pe care Balanța să nu le poată rezolva.

Nu sunt cunoscuți pentru inteligența lor emoțională, dar tendințele lor perfecționiste îi fac să fie apreciați la locul de muncă. Balanțele sunt meticuloase și precise în munca lor.

Conform site-ului britanic, 93 de laureați ai Premiului Nobel s-au născut în zodia Balanță. Printre ei, îi putem aminti pe Jimmy Carter, unul dintre președinții SUA.

  • Fecioară

Fecioarele sunt extrem de atente la detalii. Au fost înzestrat cu o precizie mentală peste normă. Sunt realiste, profund conștiente de ceea ce le înconjoară, de comportamentele oamenilor și chiar de energiile lor.

La fel ca și Balanțele, Fecioarele au o memorie excelentă și abilități de organizare. În această zodie s-au născut nu mai puțin de 88 de laureați ai Premiului Nobel. Cea mai cunoscută este Irene Joliot-Curie, fiica oamenilor de știință francezi Pierre și Marie Curie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...