Horoscop miercuri, 9 iunie. Săgetătorii sunt foarte preocupaţi, Leii se confruntă cu probleme în familie

Astrolog Roxana Lușneac 08.06.2021, 16:11
Horoscop miercuri, 9 iunie. Săgetătorii sunt foarte preocupaţi, Leii se confruntă cu probleme în familie

Astrele aduc vești importante pentru nativii din zodiac, în ziua de miercuri, 9 iunie, la horoscop. În timp ce Săgetătorii sunt preocupați de propria imagine, Leii se detașează de un membru al familiei. Norocul le surâde totuși multor nativi, care îl pot accentua dacă apelează la culorile norocoase: auriu și verde închis. De asemenea, numerele norocoase care pot aduce un plus de șansă sunt: 4, 16, 28, 39, 40, 41.

Horoscop miercuri, 9 iunie. Ce previziuni astrale sunt anunțate pentru această zi

Berbec

Comunicarea cu cei dragi vă poate aduce susținere și sfaturi bune. Trebuie să fiți însă deschiși să acceptați și alte părerile care vă scot din zona voastră de confort.

Taur

Încă nu știți exact ce decizie să luați sau cum să interpretați lucrurile care se întâmplă în contextul actual. Trebuie însă să vă motivați și să găsiți cea mai bună variantă pentru voi.

Gemeni

Micul benefic vă ajută în sectorul câștigurilor financiare, chiar dacă beneficiile nu sunt foarte mari deocamdată. Pot fi suficiente pentru acest moment.

Rac

Evitați conflictele și încercați să găsiți cu diplomație o cale de mijloc pentru a rezolva neînțelegerile rămase restante care vă blochează cumva armonia cu cei din jur.

Leu

Există o detașate vizavi de un membru al familiei sau de o situație prin care a trebuit să treceți recent. Încercați să luați în calcul lecția pe care ați învățat-o pentru a nu o mai repeta.

Fecioară

Nu simțiți nevoia să mai discutați cu anumite persoane din motive evidente. Unele subiecte trebuie să rămână închise și nu vă face bine să le scoateți la lumină.

Ce previziuni au anunțat astrologii pentru ziua de miercuri, 9 iunie, la horoscop
Horoscop miercuri, 9 iunie

Balanță

Fie că vă plănuiți deja o vacanță sau cineva din străinătate trebuie să vină în vizită, gândul vă stă departe și tot de acolo vin și micile bucurii.

Scorpion

Nu știți exact ce trebuie să credeți și ce nu, iar în contextul actual mai bine rămâneți neutrii, pentru că este clar că nu aveți toate datele problemelor. Încercați să le aflați.

Săgetător

Imaginea voastră personală este în joc și este momentul să faceți tot ce vă stă în putință să ieșiți la lumină și să știți exact ce se întâmplă.

Capricorn

Unele dorințe pe care le aveți de ceva timp sau neîmpliniri își pot găsi soluția rapid prin ajutorul unei persoane de încredere. Nu ezitați să exprimați cu voce tare ce vă îngrijorează.

Vărsător

Marele benefic vă aduce conversații productive și oameni sau șanse care vin la timpul potrivit în momentul potrivit. Nimic nu e întâmplător, iar voi știți asta.

Pești

Comunicarea cu cei din jur poate să vă pună într-un impas. Cumva informațiile de ambele părți nu sunt corect transmise sau sunt prost interpretate și trebuie să aveți multă răbdare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...