Horoscop miercuri, 2 decembrie 2020. Berbecii trebuie să aibă grijă cu nervii

Elena Avramescu / 01.12.2020, 17:20
Horoscop miercuri, 2 decembrie 2020. Berbecii trebuie să aibă grijă cu nervii

Horoscop miercuri, 2 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 1, 6, 18, 26 și 45, în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt roșu, roz și rose.

Horoscop miercuri, 2 decembrie 2020

Berbec

Aveți grijă de sistemul vostru nervos, nu ezitați să luați suplimente dacă simțiți că nu sunteți în formă deplină. Oameni noi pot intra în viață ta, dar parcă nu simți neapărat această dorința de a-i cunoaște.

Taur

Începi ușor să îți mai revii din anumite trăiri și să te obișnuiești cumva cu starea actuală în care te aflii. Încearcă să nu reacționezi din impuls, ci mai degrabă adună-ți forțele pentru adaptare.

Gemeni

Poate e un moment bun să iei o pauză de la tot ce faci și să te gândești la prioritățile tale. Poate unele alegeri în trecut nu au fost chiar așa bune, sau unele cuvinte zise nu au fost adevărate. Nu ezită să admiți atunci când simți că ai greșit.

Ce iti rezerva astrele in functie de zodie
Horoscop miercuri, 2 decembrie 2020

Rac

Ai timp de socializare, iar asta te ajută să te relaxezi. Fie că stai de vorba la telefon sau chiar te întâlnești cu cineva, este important să schimbi idei și energie.

Leu

Oportunitățile de a cunoaște oameni noi nu sunt neapărat interesante în aceste circumstanțe. Anumite idei bune vin din tot dezechilibrul, iar asta vă dă un pic de speranțâ.

Fecioară

Anumite drumuri astăzi nu vă aduc neapărat plăcere și parcă ați fi preferat să le evitați. Dar pe de altă parte, sunteți parte dintr-un tot mai mare decât propria voastră persoană.

Balanță

A păstra lucrurile în echilibru este specialitatea ta,  mai ales că îți place să dezbați subiecte interesante. Încearcă să ceri păreri și de la persoanele avizate,  pentru a te feri de neînțelegeri.

Scorpion

Ai grijă la acțiunile pe care le întreprinzi, mai ales că se pot isca discuții foarte ușor astăzi. E o zi bună pentru noi începuturi sau pentru noi planuri pe termen lung.

Săgetător

Toată energia ta trebuie folosită spre scopuri mărețe, deci nu te opri în lucruri mărunte și la subiecte simple. Unii oameni îți înțeleg exact prioritățile sau de ce te comporți într-un anume fel, iar celor care nu o fac, da-le timp.

Capricorn

Partenerul de viață are nevoie de susținerea voastră, ceea ce va solicită energia și atenția. Poate și din alte părți vin anumite griji, dar rezolvati-va fiecare problema pe rând.

Vărsător

Ajutorul pe care îl primești din partea celorlalți  este direct proporțional cu karma pe care ți-ai creat-o din partea clor.  Ai nevoie de energie pozitivă, ai nevoie de putere și iubire

Pești

Nu toate lucrurile sunt așa cum par, cum nu toți oamenii sunt cum vor să pară a fi. Cei din jur au nevoie de ajutorul și susținerea voastră. Aveți grijă de imunitatea voastră.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI