Horoscop miercuri, 12 mai. Racii pot începe să avanseze în carieră

Astrolog Roxana Lușneac 11.05.2021, 19:12
Horoscop miercuri, 12 mai. Racii pot începe să avanseze în carieră

Horoscop miercuri, 12 mai. Datorită ambiției, nativii din Rac vor cunoaște o evoluție în carieră, cu atât mai mult, dacă aceștia au pus la punct un plan bine stabilit. Culorile norocoase ale zilei sunt alb si albastru deschis, iar numerele care aduc noroc sunt 2, 4, 15, 23 și 44.

Horoscop miercuri, 12 mai. Organizarea unei vacanțe va fi de bun augur

Berbec

Soarele va scoate ego-ul in evidența si va ajută sa vă faceți respectați atunci când trebuie. Contactul cu străinătatea sau organizarea unei noi vacanțe este de bun augur.

Taur

Multe lucruri se întâmpla intr-un timp mult prea scurt, iar asta pe de-o parte va da peste cap, iar pe de alta va aduce o mulțumire in suflet. Încercați sa va organizați încă de dimineața.

Gemeni

Casa oportunităților si a imaginii voastre personala  vă ajuta sa vă analizați mai bine prioritățile si sa vedeti unde se merita să investiți timp si resurse si unde nu.

Horoscop miercuri, 12 mai. Resursele financiare vor aduce sprijinul de care este nevoie
Horoscop miercuri, 12 mai. Resursele financiare vor aduce sprijinul de care este nevoie

Horoscop miercuri, 12 mai. Resursele financiare vor aduce sprijinul de care este nevoie

Rac

Ambiția este cea care va ajuta sa evoluați in cariera, mai ales daca aveați deja in minte un plan si acum trebuie doar sa începeți sa-l puneți in aplicare.

Leu

Marele benefic este de partea voastră și va ajută sa faceți alegeri inspirate.  Partea buna este ca aveți si capitalul sau susținerea de care aveți nevoie.

Fecioară

Intuiția este cea care va ajuta astăzi sa descoperiți niște lucruri pe care le faceți ușor si la care va pricepeți.  Nu ezitați sa cereți si sfatul partenerului de viața atunci cand simțiți nevoia unei susțineri.

Horoscop miercuri, 12 mai. Trecutul trebuie lăsat acolo unde îi este locul

Balanța

Poate ca a venit momentul sa va detașați de anumite persoane sau locuri si sa căutați noi perspective care sa vă mulțumească in acest prag de evoluție. Schimbările sunt bune, nu uitați asta.

Scorpion

Se întâmplă multe evenimente pe casa partenerului de viața sau pe asocierile pe care le aveți cu ceilalți. Este important sa nu uitați ce vă doriți voi cu adevărat în acest tumult.

Săgetător

Casa caștigurilor este activată astăzi, dar și cea a copiilor și a activităților cu aceștia.  Oportunitățile pot apărea ușor. Nu ezitați sa va găsiți uneori câte un moment de liniște sau mulțumire.

Horoscop miercuri, 12 mai. Pentru a atinge rezultatele dorite este nevoie de răbdare

Capricorn

Casa sanatații, dar și a caștigurilor prin speculații este activată, iar asta vă dă optimism, iar pe de altă parte trebuie sa invățați să aveți răbdare pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Vărsător

Marele benefic jupiter vă ajută sa fiți mai întreprinzători și mai ambițioși decât in mod normal. Cumva si cei din jur vă dau curaj să vă ieșiți din zona de confort, iar astăzi este o zi ideală pentru asta.

Pești

Comunicarea cu ceilalți poate fi una destul de dificilă in acest moment, mai ales ca sunt atâtea păreri pro si contra, iar voi trebuie sa luați niște decizii cat de curând. Ascultați-vă intuiția.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...