Horoscop, miercuri, 11 august 2021. Oportunități uriașe pentru Tauri. Ce previziuni sunt pentru celelalte zodii

Astrolog Roxana Lușneac 10.08.2021, 18:49
Horoscop, miercuri, 11 august 2021. Oportunități uriașe pentru Tauri. Ce previziuni sunt pentru celelalte zodii

Horoscop, miercuri, 11 august 2021. Taurii au oportunități uriașe. Culorile norocoase sunt albastrul deschis și verde închis, iar numerele ce aduc noroc sunt: 2, 10, 11, 19, 23 și 34.

Horoscop, miercuri, 11 august. Berbecii au multe gânduri

Berbec

Gândul vă stă la aspectele legate de casă sau de noi achiziții. Parcă ați ieșit dintr-o perioadă nefastă și ați intrat într-una în care trebuie să vă ocupați de toate. Fie că e vorba de o curățenie generală, de achiziționarea unei mașini sau de o vacanță, totul trebuie să va aducă bucurie.

Taur

Oportunitățile pot veni în drumul tău prin prisma gândurilor și a dorințelor pe care le-ai transmis universului în ultima perioada de timp. Poți avea astăzi de-a face cu o problema a cărei cauză este neidentificabila și poate că nu puteți nici să o rezolvați, doar să evitați ca această să se extindă.

Horoscop, miercuri, 11 august 2021. Oportunitati uriase pentru Tauri
Simboluri ale zodiilor

Horoscop, miercuri, 11 august. O zodie reușește să facă mai mult decât ar fi crezut

Gemeni

Casa călătoriilor vă cheamă la ea, sau cel puțin gândul în această direcție vă zboară. Vreți să vă ocupați de noi planuri de afaceri, să purtați discuții cu oameni competenți care sunt o inspirație și să ieșiți un pic mai mult din locul în care vă aflați acum, ceea ce înseamnă un aspect de evoluție.

Rac

Soarele vă susține ego-ul și reușiți să faceți poate mai mult decât v-ați fi imaginat că veți reuși într-un termen atât de scurt. Dacă ați fost organizați și corecți, acum marea planetă karmică Saturn va recompensează.

Horoscop, miercuri, 11 august. O zodie este în proces de reconstrucție

Leu

Nu stați foarte bine cu aspectul comunicării astăzi, ceea ce înseamnă că puteți foarte ușor scoate pe gură cuvinte care nu vă definesc caracterul, numai că în momentul acela în minte păreau logice. Cu cât va abțineți mai mult la comentarii, cu atât mai bine. Lăsați să treacă ziua făcând doar ce vă interesează sau pasionează.

Fecioară

Venus, micul benefic este în semnul vostru, ceea ce poate să însemne că voi sunteți într-un întreg proces de reconstrucție și regenerare. Fie că schimbați ceva, vă apucați de un nou proiect sau vreți plus și simplu să aduceți mai multă energie pozitivă în casă, sunteți ocupați.

Horoscop, miercuri, 11 august. O zodie trebuie să aibă grijă la imunitate

Balanță

Casa sănătății se poate dovedi a fi mai sensibilă astăzi și în această perioadă, deci indicat ar fi să aveți grijă de imunitatea voastră și de îmbunătățirea acesteia. Remediile naturiste funcționează dacă sunt folosite pe termen lung, nu uitați asta și dați-i organismului timp.

Scorpion

Nodul sud vă poate determina să aduceți în prezent niște gânduri sau conflicte cu care nu ați făcut încă pace din trecut. Poate că e momentul să nu mai căutați vinovați sau răspunsuri și să acceptați oamenii așa cum sunt, cu deciziile lor.

Horoscop, miercuri, 11 august 2021. O zodie trebuie să fie organizată

Săgetător

Aspectul relațiilor cu oamenii pe care nu i-ați mai văzut de mult poate fi unul destul de important pentru voi astăzi, mai ales dacă vreți să discutați anumite subiecte care vă interesează legate de viitorul vostru. Încercați să fiți organizați, productivi și convingători.

Capricorn

Unele subiecte care vă tot stau în minte nu le deschideți încă pentru că vreți să analizați mai bine amănuntele și poate chiar să va pregătiți un plan B. Astrele vă susțin să mergeți în direcția pe care v-ați propus-o de mult în gând, trebuie doar să va găsiți curajul.

Horoscop, miercuri, 11 august 2021. O zodie are parte de o mică dezamăgire

Vărsător

Din punct de vedere financiar poți să nu te simți în siguranță și nu ține de tine evoluția lucrurilor, din păcate. Încearcă să te consulți cu o persoană în care ai încredere în vederea deciziilor pe care trebuie să le iei, deoarece Mercur în casa relațiilor te ajută să faci parteneriate bune.

Pești

Aspectele zilei de astăzi pot să-ți aducă o mică dezamăgire vizavi de anumite persoane în care aveai încredere, iar singură modalitate de a evita această situație este să fii mai atent la cât de deschis ești cu oamenii cu care colaborezi. Uneori cele care ne dezamăgesc sunt așteptările noastre, nu persoanele.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!