Horoscop marți, 7 iunie. Scorpionii au nevoie de susținere din partea celorlalți

Astrolog Roxana Lușneac 06.06.2022, 20:23
Horoscop marți, 7 iunie. Scorpionii au nevoie de susținere din partea celorlalți

Horoscop marți, 7 iunie. Scorpionii au nevoie de susținere din partea celorlalți, iar Balanțele trebuie să stea departe de ceea ce simt că nu le face bine. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și verde deschis, iar numerele ce aduc noroc sunt 4, 13, 14, 24 și 34.

Horoscop marți, 7 iunie. Berbec și Taur

Berbec

Energia zilei de astăzi te susține foarte mult în tot ceea ce faci și te ajută să fii foarte eficient. Chiar dacă până acum este posibil să fi simțit că ai trecut printr- o furtună, asta nu a făcut decât să te determine să te mobilizezi mai bine, dar și să vezi mai clar pe cine ai aproape.

Taur

Te poți simți ceva mai încăpățânat decât în mod normal, iar asta se datorează aspectelor astrele care în acest moment activează partea revoluționară și independentă a personalității tale. Partea bună este că cei din jur valorează punctele tale de vedere și vor să te ajute.

Horoscop marti, 7 iunie
Horoscop marti, 7 iunie

Horoscop marți, 7 iunie. Gemeni și Rac

Gemeni

Luna își continuă călătoria în sectorul tău emoțional, ce în ce înseamnă că îți poate aduce nevoia de a fi cât mai mult în preajma prietenilor și a familiei, încercând să îi ajuți cu ce poți. Partea bună este că reușești să îți faci o karma bună, folosindu- ți energia în această direcție.

Rac

Astăzi poți să ținzi să fii destul de pesimist în altitudine si tocmai de aceea ți se recomandă să încerci să eviți orice îți aduce o vibrație negativă sau o perspectivă care nu te ajută prea evolua. În partea a doua zile îți vei recăpăta optimismul, dar și buna dispoziție.

Horoscop marți, 7 iunie. Leu și Fecioară

Leu

Este posibil să simți că prima parte a zilei îți aduce tot felul de evenimente care vin într-un mod haotic, datorită aspectelor actuale de pe cer. Încearcă să fii destul de prevăzători cu timpul, pentru a reușit să te încadrezi în programul pe care l -ai făcut încă de dimineață.

Fecioară

Aspectele actuale pot aduce anumite provocări în viața ta în acest moment, iar asta se datorează planetei pline de pasiune, Marte. E un moment bun să te reconectezi cu spiritualitatea și cu acele pasiuni care te ajută să te simți împlinit, mulțumit, inspirat.

Horoscop marți, 7 iunie. Balanță și Scorpion

Balanță

Aspectul zilei de astăzi este posibil să scoată în evidență anumiți oameni sau situații care să te țină un pic în spate de la ce ți-ai dori să faci. Încearcă să stai departe de ceea ce simți că nu îți face bine, cel puțin până anumite circumstanțe se mai schimbă.

Scorpion

Astăzi este posibil să cauți susținerea colegilor sau a comunității din care faci parte și chiar să o ai. Încearcă să nu îți iei mai multe responsabilități decât poți duce și să nu te bagi în treburile altora decât dacă ești întrebat, pentru că în primul rând trebuie să ai grijă de tine.

Horoscop marți, 7 iunie. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Viața sentimentală este cea care îți poate atinge inima astăzi, deși tinzi să te ancorezi foarte mult în muncă și în lucrurile pe care le mai ai de făcut. Încearcă să eviți confruntările directe, mai ales când tu știi exact ceea de ce ai nevoie și de ce nu.

Capricorn

Astăzi e posibil să te simți ceva mai extrovertit sau mai deschis în a accepta și ideile celorlalți. Folosește climatul cosmic actual ca o scuză care te ajută să nu îți faci griji vizavi de ce ar putea gândi sau spune alți oameni, atât timp cât tu spui adevărul tău.

Horoscop marți, 7 iunie. Vărsător și Pești

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să te relaxezi, mai ales mai partea a doua zilei. Aspectele actuale te ajută să scapi de acea greutate emoțională care până în acest moment nu te lăsa să mergi înainte. Uneori atunci când îți faci curajul să lași ceva în urmă, ceva nou apare.

Pești

Încearcă să pui ceva mai mult accent pe sectorul iubirii, pentru că de aici surprizele pot apărea într-un mod neașteptat. Nu îți e frică să te pierzi în afecțiunea sau în atenția unei persoane deosebite din viața ta. Dacă în orice moment a simți manipulat, poți oricând să te întorci la grija față de propria persoană.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe