Horoscop marți, 27 aprilie. Zodia Balanță trebuie să apeleze la cineva din familie

Astrolog Roxana Lușneac 26.04.2021, 19:24
Horoscop marți, 27 aprilie. Zodia Balanță trebuie să apeleze la cineva din familie

Astrele anunță vești noi pentru nativii din horoscop, astfel că marți, 27 aprilie, o parte dintre zodii au parte de surprize. Norocul pândește la fiecare pas, iar planetele nu ezită să ofere soluții pentru a îmbunătății șansele nativilor. Culorile norocoase, roșu și albastru deschis, vin cu noi ocazii, la fel ca și numerele norocoase 3, 20, 23, 34, 39.

Horoscop marți, 27 aprilie. Ce au pregătit astrele pentru nativii din zodiac

Berbec

Aveți nevoie de liniște și echilibru în viața voastră, mai ales în acest moment când lucrurile sunt un pic cam instabile și parcă vă e greu să găsiți niște soluții. Mergeți pe instinct atunci când logica eșuează.

Taur

Câteva piedici vă pot apărea în drum, dar asta nu înseamnă că vă vor opri din ceea ce vă doriți să faceți. Trebuie să gândiți pozitiv și să vă motivați pentru a trage lucruri bune.

Gemeni

Lucrurile se mișcă mai încet decât v-ați fi dorit, iar presiunea care se pune asupra voastră este una destul de dură sau chiar karmică. Încercați să luați ce e mai bun din tot ce vă pot învăța aceste lecții de astăzi și mergeți înainte.

Rac

Egoul vostru strălucește și cumva parcă aveți mai mult curaj să vorbiți despre ce v-ați dori să faceți și să vă puneți mai mult în evidență. Astăzi este o zi bună pentru planuri de viitor și mici bucurii.

Leu

Încă nu simțiți că ajungeți la liman cu anumite treburi și parcă nu se mai termină niciodată. Aveți răbdare și ocupați-vă de tot așa cum vine, fără a vă stresa inutil sau pentru detalii.

Fecioară

Comunicarea cu cei din jur vă ajută să vedeți lucrurile într-un mod pozitiv și cu ajutorul ei reușiți să vă descărcați ce aveți pe suflet. Cei dragi sunt alături și vă susțin în tot ce vă doriți, chiar dacă inițial nu arată asta.

Balanță

Venus vă dă un pic peste cap planurile și parcă aveți nevoie de o mână de ajutor pentru a reuși să vă mențineți echilibrul în acest moment. Apelați cu încredere la o persoană din familie sau la un prieten pentru un sfat bun.

Horoscop marți, 27 aprilie
Horoscop marți, 27 aprilie

Scorpion

Marele benefic vă susține și cumva cu cât sunteți mai maturi, cu atât reușiți să vă organizați astăzi treburile mai bine. O șansă de afirmare sau o oportunitate poate veni în calea voastră curând.

Săgetător

Anumite frici din trecut pot apărea, chiar dacă real nu aveți motive de îngrijorare. Discuțiile în contradictoriu și lucrurile negative nu trebuie lăsate să vă influențeze prezentul și chiar viitorul.

Capricorn

Partenerul de viață are nevoie de susținerea voastră, pentru că dacă el este fericit și voi sunteți. Puteți astăzi să comunicați bine și să vă puneți la punct anumite planuri de viitor.

Vărsător

Imaginea voastră contează în general, dar parcă astăzi nu prea vă interesează cum vă percep cei din jur și vreți să fiți în propriul mod și stare. Nu e nimic greșit în asta, mai ales dacă simțiți că vă face bine.

Pești

Drumurile la distanță sau planurile de călătorii sunt destul de restricționate, dar asta nu înseamnă că nu puteți să vă faceți bagajele și să mergeți într-un loc frumos cât de curând, chiar și pentru câteva zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...