Horoscop marți, 15 martie. Zodia care se bucură de popularitate nesperată

Astrolog Roxana Lușneac 14.03.2022, 19:59
Horoscop marți, 15 martie. Zodia care se bucură de popularitate nesperată

Ziua de marți, 15 martie, vine cu noi vești din partea astrelor. Previziunile pentru a doua zi a săptămânii se anunță unele care aduc schimbări în viețile unora dintre nativi. În timp ce o parte din zodiile de la horoscop beneficiază de pe urma planetei Saturn, altele resimt efectele mai puțin plăcute. Chiar și așa, pentru a aduce un plus de noroc în viața ta, poți apela la culorile norocoase auriu și gri și la numerele care îți sporesc șansele de reușită 4, 10, 24, 31, 32, 42.

Horoscop marți, 15 martie. Ce anunță astrele pentru această zi

Berbec

Astăzi este posibil să constați că anumite persoane din jurul tău nu respectă limitele pe care le impui și cumva vei fi obligat să răspunzi sau să iei măsuri. Din punct de vedere astral, energia zilei este una destul de tensionată sau intensă, așadar rămâi calm pe cât posibil.

Taur

Încă de dimineață este posibil să fie destul de greu să te trezești, mai ales că Saturn își pune influență asupra ta și îți mai ia din motivație. Încearcă să te ocupi în primul rând de lucrurile mărunte și să nu dai importanță oamenilor veniți din trecut în gândul tău.

Gemeni

Încă de dimineață poți simți că intuiția ta este activată la maxim, iar pe de altă parte Saturn îți dă impresia că anumite restricții nu te lasă să lucrezi la adevăratul tău potențial. Din fericire, în partea a doua a zilei Venus te ajută să te organizezi și să te motivezi.

Rac

Astăzi este o zi bună în care poți vedea cât de binecuvântat ești, iar pe de altă parte poți simți cum gândirea ta s-a extins și nu mai are atâtea blocaje și frici așa cum aveai în trecut. Astăzi este o zi pentru rugăciune, meditație sau pentru evoluție spirituală.

Leu

Energia lunii este cea care te binecuvântează în acest moment cu popularitate și carismă, iar asta îți atrage susținători. Este foarte posibil ca cei din jurul tău să aibă nevoie de tine, iar asta pe de-o parte te face să te simți important, dar pe de altă parte te poate epuiza mental.

Fecioară

Este posibil să ai foarte multe lucruri care reprezintă o prioritate pentru tine în acest moment. Anumite aspecte care reprezintă sectorul subconștientului îți pot cauza o lipsă de concentrare, ceea ce înseamnă că ar trebui să îți faci o listă cu ceea ce ai de făcut încă de dimineață.

Horoscop marți, 15 martie 2022
Horoscop marți, 15 martie 2022

Balanță

Este destul de dificil să te concentrezi asupra responsabilităților pe care le ai pentru această zi sub umbra seriosul lui Saturn. Vibrațiile zilei actuale arată că tu ai mai mult chef să te distrezi, să te plimbi sau să te implici în activități sociale, decât să lucrezi.

Scorpion

Este posibil să trebuiască să impui anumite limite în relațiile cu ceilalți încă de dimineață. Luna, planeta emoțiilor tale, are de-a face cu Saturn, planeta restricțiilor, ceea ce înseamnă că va trebui să îți spui punctul de vedere, înainte ca ceilalți să înceapă să ia decizii fără tine.

Săgetător

Dacă simți că cineva din jurul tău încearcă să profite de intențiile tale bune, poate ca ar fi momentul potrivit să începi să pui anumite limite în ceea ce te privește. Astăzi încearcă să eviți energiile negative și oamenii care aduc prea multă dramă.

Capricorn

Mercur este în Pești în casa riscurilor pe care tu vrei să ți le asumi în acest moment. Încearcă totuși să fii foarte calculat în fiecare pas pe care îl faci, mai ales atunci când vine vorba de investiții financiare importante, de cumpărarea unei afaceri afacere sau de a începe un nou proiect.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a vedea ceea ce nu a mers în trecut și pentru a reuși să găsești noi modalități de a rezolva acele lucruri care nu îți dau pace. Dacă vrei să începi să economisești bani, încearcă să fii cât mai practic în viața de zi cu zi.

Pești

Aspectele actuale pot fi destul de geniale, iar intuiția ta te ajută să răspunzi întrebărilor încă ca acestea să fie puse. Din punct de vedere productiv poți să fii foarte mulțumit, mai ales în prima parte a zilei. În a doua parte a zilei încearcă să te relaxezi sau să te amuzi prin diverse activități.

Urmăriți Impact.ro și pe