Horoscop sâmbătă, 13 decembrie 2021. Zodia Balanță poate face rost de bani

Astrolog Roxana Lușneac 10.12.2021, 20:48
Horoscop sâmbătă, 13 decembrie 2021. Zodia Balanță poate face rost de bani

Astrele anunță vești noi pentru nativii din horoscop pentru ziua de sâmbătă, 13 decembrie 2021. Mai multe zodii urmează să se bucure de surprize, iar Balanțele au parte chiar de succes în plan financiar. Pentru a aduce un plus de noroc în privința succesului, poți apela la culorile norocoase ale zilei: albastru deschis și gri, precum și la numerele norocoase: 3, 14, 19, 24, 34, 40.

Horoscop sâmbătă, 13 decembrie. Ce previziuni astrale sunt rezervate pentru această zi

Berbec

Astăzi puteți să scoateți la lumina lucruri pe care nu le-ați mai folosit de mult timp și de care trebuie să vă ocupați în prezent. Energia Lunii vă ajută să lăsați în spate acele frustrări și blocaje care v-au tot ținut pe loc și să vă setați o atitudine pozitivă de care să vă folosiți în acest moment.

Taur

Aspectul micului benefic Venus asupra semnului vostru vă ajutăm să vă relaxați în sfârșit și să ajungeți la anumite rezultate pe care vi le-ati dorit de ceva timp. Din punct de vedere profesional simțit că evoluați dacă faceți și voi un efort în această direcție.

Gemeni

Conjuncțiile zilei de astăzi vin cu efecte stabile, iar Luna în pești vă încurajează să vă ascultați intuiția în tot ceea ce ține de deciziile pe care le luați în casă, dar și in cele legate de sectorul carierei. Încercați să scăpați de frici sau de acele lucruri care simțiți că vă stau în calea progresului personal.

Rac

Poate că ai un plan în care trebuie să faci niște compromisuri în legătură cu timpul, energia și chiar cu banii pe care îi ai în acest moment pentru a te implica în proiecte legat de viitor. Din fericire cu cât ești mai dispus să te ții de planul tău, cu atât de avea mai mult succes.

Leu

Conjuncțiile de astăzi încurajează sectorul serviciului și a planurilor tale, deși este weekend. Poate că e momentul să începi să delegi din atribuțiile tale pe care le faci în acest moment pentru a avea mai mult timp să îți canalizezi energia asupra scopurilor productive legate de viitor.

Fecioară

Dacă în acest moment simți că nu ai creativitatea necesară și nici energia să te implici în foarte multe proiecte, poate că a venit momentul să te liniștești un pic și să dai un pic timpului timp pentru a putea să-ți pui lucrurile în ordine cel puțin în mintea ta. Abia apoi treci la acțiune.

Horoscop sâmbătă 13 decembrie 2021
Horoscop sâmbătă 13 decembrie 2021

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a te gândi la noi modalități de a face mai mulți bani, de obține o mărire sau să îți creezi o oportunitate prin care poți să obții rezultatele dorite. Oamenii din jurul tău te pot ajuta, mai ales dacă iei în considerare ideile lor.

Scorpion

Cei din jur pot avea opinii diferite față de cele pe care le ai tu, iar asta inițial poate să te deranjeze. Pentru a evita un conflict, încearcă să renunți la lucrurile mici la care cei din jur țin, pentru a putea cere ceea ce îți dorești cu adevărat.

Săgetător

Micul benefic este departe a ta, ceea ce te poate să petreci un timp de calitate alături de cei dragi. Poate că a venit momentul să reconsideri anumite principii pe care ai mers până acum, pentru că nu mai îți sunt de folos în prezent, iar tu vrei să evoluezi.

Capricorn

Aspectele din acest moment îți dau mai multă încredere în tine și în propriile forțe, iar asta te ajută să investești mai mult în oportunitățile pe care le ai, dar și în planurile, visurile pe care ți le-ai creat de-a lungul timpului.

Vărsător

Chiar dacă astăzi nu poți lua decizii foarte importante, trebuie să îți daI un pic de timp să îți acumuleze energia și să te binedispui. Întâlnirile cu cei dragi îți pot aduce energie pozitivă dacă încerci să nu rezolvi problemele celorlalți, ce să îi accepți așa cum sunt.

Pești

Dacă până acum eforturile pe care le depuse în cadrul familiei și a organizării tale personale nu au dat neapărat rezultate, poate că e momentul să scoți la iveală o nouă parte a ta mai relaxată și înțelegătoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...