Horoscop luni, 22 august 2022. Zodia care ascunde un secret față de partenerul de cuplu

Astrolog Roxana Lușneac 21.08.2022, 20:13
Horoscop luni, 22 august 2022. Zodia care ascunde un secret față de partenerul de cuplu

Începutul de săptămână se anunță unul interesant pentru majoritatea nativilor din zodiac. În timp ce unii se bucură de momente de liniște, alții speră să dea lovitura în carieră. Astrele dezvăluie însă și secrete pe care o zodie încearcă să le țină departe de partenerul de cuplu. Cei care își doresc să atragă șansa de partea lor trebuie să apeleze la puterea cifrelor și culorilor norocoase.

Horoscop 22 august 2022. Previziunile astrale pentru începutul de săptămână

Berbec

Aspectele actuale te încurajează să faci ceea ce te ajută să îți găsești pacea mentală și echilibrul, poate că este vorba de un hobby, rugăciune sau de meditație. Încearcă să eviți provocările directe. Folosește cifra 6 și culoarea roz pentru un plus de noroc.

Taur

Aspectele actuale te ajută să te exprimi foarte bine așa încât cei din jur să vadă foarte clar dreptatea ta, modul tău de a gândi. E un moment bun pentru o a-ți căuta un nou serviciu sau pentru a discuta o promovare. Folosește cifra 1 și culoarea fucsia pentru mai mult noroc.

Gemeni

Există o nouă energie care vine acum în drumul tău, ceea ce te ajută din punct de vedere al ambițiilor pe care le ai, a dorințelor care nu a fost îndeplinite până în acest moment. Aceasta aspect te va ajuta să îți iei viața în propriile mâini. Folosește culoarea portocaliu deschis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale vin pe casa investițiilor și a sectorului financiar, iar aici e momentul să iei anumite decizii importante. Este foarte important să faci o analiză complexă a calculelor înainte de a începe să cheltuiești. Folosește cifra a 4 și culoarea mov deschis pentru mai mult noroc.

Leu

Aspectele actuale vin pe casa relațiilor pe care le ai cu cei din jurul tău și trebuie să ai grijă la cum îți păstrezi secretele, dar și la cât de discret ești cu ale celor din jurul tău. Poți avea de câștigat prin prisma creativității, folosește culoarea roșu deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Fecioară

Aspectele actuale te fac să fii foarte conștient de situația în care te afli în acest moment, iar acest lucru te va ajuta să îți transformi anumite obiceiuri care nu sunt atât de bune. FIecare schimbare mare începe cu un pas mic. Folosește cifra 3 și culoarea Coral pentru mai mult noroc.

Balanță

Aspectele actuale vin pe casa emoțiilor, a expresivității și a creativității. E un moment bun pentru a face planuri de viitor și pentru a-ți alinia mintea trupul și sufletul pentru a crea noi oportunități. Folosește culoarea mov pastel și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Horoscop luni, 22 august 2022
Horoscop luni, 22 august 2022

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să te relaxezi și pentru a lăsa în urma acele aspecte care nu îți mai sunt pe plac sau nu se mai potrivesc cu stilul tău de viață actual. Nu trebuie să îți fie frică să spui ceea ce gândești. Folosește culoarea roz pastel și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a intra în contact cu autoritățile sau pentru a încerca să rezolvi anumite probleme legate de acte tale. Încearcă să îți calculezi mai bine cheltuielile, pentru a nu avea surprize neplăcute la sfârșitul lunii. Folosește cifra 5 și culoarea crem pentru mai mult noroc.

Capricorn

Aspectele actuale te ajută să găsești noi surse de venit, la cum să începi o afacere sau să te gândești la numite vânzări pe care ai putea să le faci. E un moment bun pentru a încerca să fii foarte productiv, dar și pentru a folosi culoarea portocaliu pastel și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Vărsător

Aspectele actuale te fac să fii mai creativ și să reușești să îți găsești pacea mentală de care ai nevoie. Atunci când vine vorba de sectorul carierei, ai abilitatea să afli detalii și să descoperi adevăruri mult mai ușor. Folosește culoarea roșu deschis si cifra 4 pentru mai mult noroc.

Pești

Pentru a-i înțelege mai bine pe cei din jur este foarte important ca în primul rând să te înțelegi pe tine și propriile tale decizii pe care le-ai lua până în acest moment. E un moment bun pentru a scăpa de frici. Folosește cifra doi și culoarea lila pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...