Horoscop lunar, dragoste. Septembrie, luna cu schimbări importante pentru 3 zodii

Stan Filon 02.09.2021, 12:41
Horoscop lunar, dragoste. Septembrie, luna cu schimbări importante pentru 3 zodii

Horoscopul lunii septembrie vine cu vești bune pentru multe dintre zodii, care vor avea parte de armonie și voie bună în familie, însă situația devine ușor tulbure pentru alte zodii, care au parte de schimbări dureroase.

Horoscopul dragostei din luna septembrie

Berbec

Berbecii au parte de o lună septembrie cu suișuri și coborâșuri, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. Nu trebuie să-și faci viața grea, așa că nu trebuie să te depărtezi deloc de partenerul de viață. Încearcă să discutați mai mult și să aflați ce nu merge. Cei singuri trebuie să facă ceva concret pentru găsirea dragostei.

Taur

Horoscopul lunii septembrie spune că Taurul trebuie să vorbească sincer cu partenerul de viață și să nu se teamă să-și mărturisească sentimentele. Este o lună bună pentru a relua obiceiurile comune la care ați cam renunțat de ceva vreme. În familia îți reîncarci mereu bateriile.

Horoscop lunar, dragoste. Septembrie, luna cu schimbari importante pentru 3 zodii
Horoscop lunar, dragoste. Septembrie, luna cu schimbari importante pentru 3 zodii

Gemeni

Apar mici conflicte în cuplu, dar acestea parcă condimentează relația și o fac și mai strânsă. Împăcarea este mereu dulce, iar luna septembrie îți va aduce și această ocazie. Dacă ai ceva nesiguranțe, trebuie să renunți la ele și să vorbești deschis.

Rac

Racul trebuie să acorde în septembrie mai multă atenție partenerului de viață, care parcă începe să se depărteze ușor. Încearcă să stai doar cât trebuie la locul de muncă și să petreci mai mult timp acasă, cu familia.

Leu

Vor fi câteva momente dificile în această lună, dar totul se va rezolva, mai ales că ai alături partenerul de viață. Te sprijină în toate demersurile și este foarte înțelegător, dar nu trebuie să abuzezi!

Fecioară

Partenerul de viață te scoate dintr-o belea majoră, luna aceasta. Capacitățile sale de comunicare și de negociere va veni ca o rază de soare peste scandalul familial în care vei fi implicat. Așadar, poartă-te frumos cu partenerul de viață!

Balanță

Balanțele sunt cam incedise, luna aceasta. Trebuie să se decidă dacă vor sau nu să mai rămână în relația în care sunt. Decizia trebuie luată după o discuție foarte deschisă cu partenerul de viață. Cei singuri au șansa să-și găsescă jumătatea.

Scorpion

Scorpionul are parte de momente foarte plăcute alături de partenerul de viață. ieșirea în natură vă face numai bine, iar puțin timp doar pentru voi va conta enorm pentru relația de cuplu.

Săgetător

Luna septembrie este o lună plină de romantism pentru Săgetător. Își găsește liniștea în brațele partenerului de viață, iar toate grijile dispar atunci când ajunge acasă, unde știe că are parte doar de liniște și iubire.

Capricorn

Luna septembrie vine cu coie bună și momente de neuitat pentru Capricorn. Familia însemnă totul, iar partenerul de viață știe că reprezintă cea mai importantă persoană din lume. În aceste condiții, familia este foarte unită, iar armonia domnește.

Vărsător

În prima parte a lunii septembrie Vărsătorul întâmpină mici probleme în relația de cuplu, care se vor rezilva de la sine. După aceste perioade ușot tulburi, armonia va domni din nou în familie, iar cei doi parteneri ar putea pune la cale o mini-vacanță.

Pești

Peștii trăiesc emoții intense, în această lună. Vor fi agitați, iar partenerul de viață nu îi va ajuta mai deloc, ci chiar s-ar putea să înrăutățească situația. Trebuie să vorbești calm cu partenerul de viață, pentru a vedea exact ce nu mai merge.

Urmăriți Impact.ro și pe