EXCLUSIV

Concurentul de la Survivor care și-a inventat o poveste de dragoste cu altă participantă. Ce s-a întâmplat după finalul emisiunii. EXCLUSIV

Cristian Botez 22.08.2021, 18:20

În urmă cu fix o lună reporterul impact.ro, semnatarul acestui articol, publicase un reportaj despre Musty Camara, fratele muzicianului Kamara, în care primul, participant la Survivor România, ediția a doua, făcea dezvăluiri din culisele competiției organizate în Republica Dominicană, la care participase, și în care fusese una din cele mai urmărite vedete. În reportajul-interviu, realizat în apartamentul protagonistului, celor câțiva amici prezenți li s-a alăturat, la un moment dat, și Alice Andrucă. O frumoasă domnișoară, cu alură sportivă, participantă și ea la prima ediție Survivor. ”E noua mea iubită”, i-a spus reporterului Musty, discret, fără să audă cei prezenți. ”Sigur, Musty? E chiar iubita ta? Hai să ne spună ea câteva vorbe”. ”Lasă așa, nu facem valuri”. De menționat că reporterul îl cunoaște pe Musty de când acesta era copil, în contextul în care mamele celor doi au fost cele mai bune prietene.

Un concurent Survivor a inventat o poveste de dragoste cu una dintre colegele lui. Despre cine este vorba

Trecând peste acest scurt preambul, mai deunăzi, semnatarul acestui articol a sunat-o pe Alice, de salut, de cele bune. Și consemnăm următorul dialog, în exclusivitate pentru impact.ro: „Ce faci, Alice? Nu mi-ai zis nimic de articolul cu Musty!”(publicat pe impact.ro în 23 iulie). „Păi, ce? A apărut?” „Cum, adică? Nu ți-a spus Musty?” „Nu!”, a răspuns Alice, contrariată. Dialogul a continuat la limita genului comedy fact. „Alice, tu mai ești cu Musty? Mai aveți o relație?!”. „Cum adică?”. „Păi, și am consemnat în articolul de acum o lună, Musty a zis că tu ești noua lui iubită!”. Alice a tăcut pentru câteva secunde.

„Nu știu ce să zic. A spus el așa ceva? Sunt surprinsă. Noi nu am fost împreună. Aaa… am făcut niște fotografii… da, se putea intrepreta. Dar nu am fost împreună și nu suntem”, a răspuns ferm Alice Andrucă. Asta se întâmpla ieri, viner, 20 august. Câteva ore mai târziu reporterul o sună iar pe Alice. „Ce faci, Alice?”. Voce schimbată, joasă”. „E clar! Ai vorbit  cu Musty”. „ Da!”. „I-ai spus de ce a declarat în articolul de acum o lună? Că a zis că ești noua lui iubită?” „Da. L-am întrebat de ce nu mi-a zis că a apărut articolul. Atât. Nu i-am reproșat nimic, nu  i-am cerut socoteală pentru ce a spus… nu a zis absolut nimic. A tăcut, pur și simplu. Nu am ce să comentez despre ce a spus. Sunt supărată, însă, că nu m-a sunat când a apărut articolul. Nu-i găsesc scuze pentru asta”.

Musty Camara si Alice Andruca
Musty Camara si Alice Andruca

Alice Andrucă, pe cale să dobândească celebritatea

Alice Andrucă nu a căutat notorietatea, dar e pe cale să o dobândească. Și iată, nu neapărat prin participarea sa la unul din cele mai urmărite show-uri tv din România, Survivor, ci prin faptul că un alt concurent al aceste competiții, dintr-o altă ediție, în mod evident îndrăgostit de Alice, i-a făcut acesteia declarații de dragoste, în media, în cel mai pur stil adolescentin. O spune reporterul cu dragoste de prietenul său mai mic. Declarații care, expresie, parcă, a unui romantism desuet, ecou al unor epoci apuse, reverberează în media prezentului, într-un mod în care răutăcioșii i-ar spune „Sună ca nuca în perete!”.

Poate singura parte bună a acestui nevinovat, totuși, incident, e faptul că Alice nu avea, la ora primului reportaj de acum o lună, și nu are, nici în acest moment, un iubit care să se enerveze în urma declarațiilor cu iz shakesperian, cu trimitere la piesa de teatru a marelui dramaturg englez, „Visul unei nopți de vară”.

Dar cine este Alice?

Exact. Cine este Alice? O trimitere la un cover după o piesă a celebrei trupe britanice Smokie,  trimitere pe care reporterul nu o va dezvolta din simpatie declarată, neconvențional, pentru jurnalismul clasic, dar și față de Alice Andrucă.

Alice este o fată, o tânără născută în zodia Fecioarei, absolventă a Academiei de Studii Economice. Are o soră geamănă, Ana, care a făcut și ea dansuri sportive, după care și-a întrerupt activitatea sportivă, apoi și-a reluat-o, inspirată de participarea sorei sale în show-ul tv cu milioane de telespectatori.

Alice, sportivă de performanță

Alice a fost sportivă de performanță, performând în dansuri sportive și artistice. S-a înscris la prima ediție a concursului-show tv Survivor, România , prima ediție. A avut o participare remarcabilă, apreciată și poate ar fi ajuns chiar în marea finală dacă nu ar fi suferit o accidentare serioasă, de pe urma căreia trage și acum.

”În timpul unui traseu de teren, extrem de dificil mi-a fugit genunchiul de trei ori. Eram în viteză”, Își amintește Alice. „Aveam medici care interveneau imediat la accidentări. M-au dus de urgență la investigații. Diagnostic crunt: ligament încrucișat anterior rupt, menisc intern și extern parțial rupt”.

Alice, refăcută fizic

Fizic este însă, refăcută aproape total. Alice Andrucă este, de patru ani de zile, instructor de fitness la una din cele mai căutate rețele de săli de gym din București.

De regulă, iese cu elevii, cu clienții cu ambiții sportive, la pregătire, în aer liber, într-o primă fază a zilei, la ora șapte a dimineții. Cei are frecventează cu regularitate Parcul Tineretului, de lângă Orășelul Copiilor-Brâncoveanu, sunt obișnuiți cu prezența ei tonică, plină de viață.

Alice, regim alimentar relaxat

Alice. Micuță, frumoasă, cu un corp admirabil are, desigur o viață sportivă, dar un regim alimentar relaxat, fără constrângeri.

”Mâncarea mea preferată este mămăliguța cu brânză și smântână”, îi spune Alice reporterului râzând. ”Nici de la dulciuri nu mă dau în lături. Am totuși o frână de mână la acest capitol”.

Survivor i-a schimbat viața

Experiența Survivor în Republica Dominicană i-a schimbat viața. În mod special, gusturile pentru călătorie. Alice era, și mai este, desigur, în materie de vacanțe, fan Grecia, Italia, Spania. Dar de când a văzut peisajele de pe insula caribiană, împărțită cu Haiti, și-a zis că va reveni aici, ori de câte ori va putea, pentru perioade de cel puțin o lună de zile. Plaja și jungla au cucerit-o definitiv.

Discuția cu reporetrul impact.ro se termină în nota dată, spontan, de Alice, tot  cu gândul la Musty Camara. „Nu sunt supărată pe el… dar trebuia să-mi spună..”. Practic, Alice repetă ce a spus a începutul convorbirii cu autorul acestor rânduri.

Autor de articol care își îngăduie să spună că uneori în plasa de fluturi ai îndrăgostirii, se prind unele exemplare, altele trec prin ochiurile plasei, iar altele râmân acolo, prinse, ca într-o nehotărâre. De a fi sau nu prinși în mrejele iubirii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cristian Botez
Este reporter special și corespondent Impact.ro, încă din iunie 2021. Pregătit pentru cele mai periculoase zone de război din lume, Cristian Botez s-a remarcat de-a lungul carierei sale prin...