Horoscop, joi, 5 august 2021. Vești bune pentru Lei. Ce se anunță pentru ceilalți nativi ai zodiacului

Astrolog Roxana Lușneac 04.08.2021, 17:35
Horoscop, joi, 5 august 2021. Vești bune pentru Lei. Ce se anunță pentru ceilalți nativi ai zodiacului

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 5 august 2021, aduc vești bune pentru majoritatea nativilor din horoscop. În timp ce Leii sunt îndrumați să ia o decizie pe care o amânau de multă vreme, iar Scorpionii sunt sfătuiți să nu renunțe la planurile lor din relație. Pentru un plus de șansă, numerele norocoase îți stau la dispoziție. Cifrele 3, 12, 20, 43, 44, 45, alături de culorile norocoase verde deschis și bej te ajută să te bucuri de noroc în această zi.

Horoscop, joi, 5 august 2021

Berbec

Astăzi poți cădea ușor în tentații mici, dar și în cele mai costisitoare. Soarele în casa a cincea  îți luminează casă câștigurilor și a copiilor, deci poți face cheltuieli atât pentru tine, cât și pentru membrii mai tineri din familie.

Taur

Casa romantismului este activată, ceea ce te poate determina să te gândești să-i faci o surpriza persoanei iubite. O ieșire într-un loc în care nu ai mai fost, o surpriză organizată încă de dimineață, te pot scoate din rutină atât pe tine cât și pe cel drag.

Gemeni

Astăzi nu este o zi în care să te lași dus de val și să te cerți cu cineva, mai ales dacă acea persoană are o insignă sau reprezintă o autoritate de orice fel. Fii diplomat în atitudine și încerca să rezolvi totul cu calm. Venus în casa familiei poate aduce anumite evenimente neprevăzute.

Rac

Marea provocare a zodiei tale este faptul că emoțiile te pot conduce să iei decizii, dar partea bună este că în acest moment Saturn te veghează cu atenție că rezultatul muncii tale să fie de calitate și durabil. Organizarea bună te ajută să rămâi într-un echilibru financiar.

Leu

Din fericire, veștile bune vin astăzi în drumul tău și parcă îți fac ziua bună. Trebuie să iei o decizie pe care fie ai amânat-o de ceva timp, fie nu ai crezut că e momentul ei, iar astrele te încurajează să ai încredere în gândirea și în capacitatea ta de analiză.

Fecioară

Poate că nu ai chef să faci nimic astăzi, deși această nu este în mod normal starea ta, dar iată că ți se mai poate întâmplă și ție. Încearcă să stai deoparte pe cât posibil de lumea exterioară, încercând să lași timp energiei tale să se regenereze.

Horoscop joi, 5 august 2021
Ce surprize pregătesc astrele pentru nativi astăzi

Balanță

Încearcă să-ți  organizezi planurile încă de dimineață pentru ziua de astăzi, mai ales că Saturn încă este pus pe șotii și și mai vrea să se joace un pic cu nervii tăi. Ceea ce poți face însă cu succes sunt treburile serioase și asumate, care implică efort fizic și psihic.

Scorpion

Nu renunța acolo unde simți că nu ești înțeles așa cum ți-ai dori, ci încearcă să găsești soluții pentru o îmbunătățire pe termen lung a relațiilor. Astăzi poți să găsești ușor soluții și și atunci când vine vorba de o dorința pe care o ai de mult timp și poți să o faci să se realizeze.

Săgetător

Casa comunicării, a legalizării și a lucrurilor rămase restante poate să -ți aducă astăzi niște treaba legată de acte sau de contracte. Nu îți convine neapărat situația în care te aflii în acest moment, dar trebuie să încerci să scoți ce e mai bun din tot.

Capricorn

Inspirația este cea care te ajută să vezi unde ar trebui să mai investești niște bani, chiar dacă în acest moment simți că lucrurile stau  pe loc. Poate această pauză este binevenită pentru a putea gândi lucrurile mai bine, mai clar.

Vărsător

Relațiile cu cei din jur pot trece în acest moment printr-un proces de schimbare. Fie că ai nevoie de mai multă independență sau ai nevoie să vezi exact ce îți dorești tu, tot ce se întâmplă trebuie să coincidă cu principiile noi de viață pe care încerci să le adopți.

Pești

Tranzițiile din acest moment vă aduc oportunitatea de a va regăsi puterea, entuziasmul și simțul valorii personale. Prioritățile se schimbă și odată cu ele voi deveniți persoane  mai puternice, gata să pună la cale noi planuri și proiecte pe termen lung.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...