Horoscop joi, 18 februarie 2021. Zodia care îşi poate întâlni marea dragoste

Astrolog Roxana Lușneac 17.02.2021, 19:59
Horoscop joi, 18 februarie 2021. Zodia care îşi poate întâlni marea dragoste

O nouă zi, un nou horoscop pentru ziua de joi, 18 februarie 2021. Previziunile astrale pentru această dată anunță vești bune pentru mai multe zodii. Una dintre ele ar putea să își întâlnească sufletul pereche. Pe de altă parte, norocul poate bate la ușă celor care aleg să se înconjoare de culori precum mov, verde, în timp ce numerele care pot aduce bunăstare sunt 15, 13, 22, 41, 50 și 56.

Horoscop joi, 18 februarie – Zodia Berbec

O zi bună se vede de dimineață, iar dacă stați de vorba cu cei dragi încă de la începutul zilei puteți începe totul într-o manieră pozitivă. Este foarte important să simțiți în acest moment că sunteți apreciați și iubiți.

Horoscop joi, 18 februarie – Zodia Taur

Este o perioadă bună pentru iubire, dar și o zi în care astrele vă susțin să vă sunați cunoștințele vechi sau prietenii de la distanță și să discutați despre tot ce v-ați dori să realizați în viitor.

Horoscop joi, 18 februarie – Zodia Gemeni

Astăzi este un moment bun să te îndrăgostești sau să te întâlnești cu o persoană interesantă care te face să te simți apreciat. Venus pe de-o parte te ajută să ai parte de lucruri frumoase, iar Nodul nord tot vrea ca totul să se miște mai rapid.

Horoscop joi, 18 februarie – Zodia Rac

Dacă ești în căutarea dragostei sau efectiv îți dorești să ai parte de lucruri frumoase în viață, nu uită să-i spui și Universului acest lucru. Nu lasă anumite blocaje emoționale să intervină în drumul tău.

Horoscop joi, 18 februarie – Zodia Leu

Cineva din jurul vostru poate lua o decizie surprinzătoare, iar asta cumva vă poate afecta o relație partenerială sau de muncă. Fie că e vorba de un coleg care pleacă sau un prieten care dorește să se mute, încercați să-l sfătuiți cum simțiți că e mai bine.

Horoscop joi, 18 februarie – Zodia Fecioară

Saturn în casa muncii arată o posibilitate de implementare a unor noi reguli, iar asta parcă te face să-ți  dorești să le încalci tot mai  mult. Noile restricții parcă nu mai au aceeași valoare pentru tine, dar cumva trebuie să te  adaptezi.

Zodiacul de joi, 18 februarie, anunță vești bune pentru mai mulți nativi
Zodiacul de joi, 18 februarie, anunță vești bune pentru mai mulți nativi

Horoscop 18 februarie – Zodia Balanță

Câștigurile tale vor crește dar trebuie să dai timpului timp și să aștepți momentul potrivit pentru a face acea schimbare pe care ți-o dorești. Până atunci fă-ți planuri și fii atent la detalii.

Horoscop 18 februarie – Zodia Scorpion

Astăzi este un moment bun să înveți ceva nou sau să te hotărăști să abordezi o altă atitudine vizavi de o situație care tot ți-a dat bătăi de cap în ultimele zile.

Horoscop 18 februarie – Zodia Săgetător

Sănătatea ta este una puternică și bună, chiar dacă uneori te mai confrunți cu mici neplăceri.  Continuă treaba bună pe care ai făcut-o și până acum pentru a avea rezultate satisfăcătoare pe viitor.

Horoscop 18 februarie – Zodia Capricorn

Poți vinde ceva pentru un profit sau poți renegocia niște termeni și condiții. Încearcă să nu fii distras de activități minore și să-ți urmărești scopul final. Energia pozitivă și calmul te pot ajuta.

Horoscop 18 februarie – Zodia Vărsător

Casa voastră are nevoie de atenție și de găsirea unei rezolvări. Deciziile și responsabilitatea stau pe umerii tăi. Relația cu mama ta se poate ameliora dacă în ultima perioadă ai avut o reținere vizavi de aceasta.

Horoscop 18 februarie – Zodia Pești

Este un moment bun pentru a începe să te pregătești pentru o mutare sau pentru o schimbare pe care vrei să o faci în locuința ta. Partenerul de viață are nevoie de atenția și de iubirea ta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...