Horoscop joi, 16 septembrie. Zodia care va avea o zi excelentă la locul de muncă

Astrolog Roxana Lușneac 15.09.2021, 19:25
Horoscop joi, 16 septembrie. Zodia care va avea o zi excelentă la locul de muncă

Vești bune se anunță la horoscop pentru ziua de joi, 16 septembrie. Astrele au pregătit surprize plăcute pentru majoritatea nativilor. În plus, una dintre zodii va avea o zi excelentă la locul de muncă, în timp ce o alta se va bucura de o conexiune aparte cu prietenii și apropiații. Totodată, cei care își doresc să aducă șansa în calea lor, pot apela la culorile norocoase ale zilei, gri și portocaliu, precum și la numerele norocoase 3, 12, 23, 32, 35, 40.

Horoscop joi, 16 septembrie. Ce dezvăluie astrele despre nativii din zodiac

Berbec

Deși poate tot ceea ce v-ați ai propus pentru ziua de astăzi este îngreunat de prezența marelui Saturn, Nodul Nord va duce optimism, aduce renaștere, învierea speranței și noi oportunități de care să vă bucurați. Casa 8-a păsării Phoenix vă ajută să găsiți bucurie acolo unde în trecut aveți tristețe.

Taur

Conexiunea cu străinătatea, cu prietenii și cu cercul social este scoasă astăzi în evidență, iar pe de altă parte vă bucurați de protecția divinității care vă ajută o să ajungeți mai ușor la un vis pe care-l aveați de mult timp.

Gemeni

Casa carierei este astăzi scoasă în evidență, dar și cea parteneriatului în care ați schimbat cumva regulile pe care vă bazați în trecut. Soarele vă luminează aspectele la care trebuie să lucrați și știți foarte bine care vă sunt prioritățile.

Rac

Casa străinătății este foarte importantă în acest moment și cumva de acolo vă vine susținerea, veștile bune sau pur și simplu vă bucurați de faptul că puteți să vă gândiți la noua vacanță. Orice ar fi, astăzi trebuie să scăpați de un sentiment negativ și să ajungeți la un punct în care v-ați dorit de mult timp să fiți.

Leu

Soarele în semnul vostru vă dă putere, vă dă energie și determinare mai ales în tot ceea ce ține de carieră, de dezvoltare personală și de împăcare cu propriile alegeri făcute în trecut. În sfârșit ați înțeles că nu e neapărat vina voastră când nu mai vreți să aveți același în anturaj și că aveți nevoie de oameni noi, cu o altă mentalitate în jur.

Fecioară

Marele benefic vă aspectează semnul în acest moment, ceea ce înseamnă că puteți primi de la Univers oportunitățile de care aveți nevoie. Trebuie doar să credeți în legea atracției și totul va veni de la sine atunci când vă așteptați mai puțin.

Horoscop joi, 16 septembrie
Vești bune pentru mai mulți nativi din zodiac

Balanță

Micul benefic este de partea voastră și vă protejează acolo unde simțiți că tot ceea ce primiți din exterior este stres sau în reîntoarcerea unor situații din trecut care nu fac neapărat o plăcere. Astrele vă ajută să fiți corecți, la subiect și chiar să primiți un ajutor din partea partenerului de viață sau așa șefilor.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a vă pune lucrurile în ordine, pentru curățenie sau pentru a ieși un pic din casă și a socializa mai mult cu oameni pe care nu i-ați văzut de mult timp. Dacă ești la servici, vei reuși să te ții de toate termenele limită și poți avea rezultate bune.

Săgetător

Casa familiei este în acest moment antrenată de aspectele astrelor, ceea ce va duce numeroase subiecte de discuție și chiar evenimente plăcute. Trebuie să aveți un pic mai multă grijă la sănătate, deoarece nu vă face bine să vă forțați organismul.

Capricorn

Luna este în semnul vostru, ceea ce vă face mai emoționali. Marele Jupiter este acolo să vă binecuvânteze, iar Saturn Se asigură că sunteți pe drum bun din punct de vedere al carierei și că mergeți încet și bine spre scopul final. Sunt foarte multe evenimentele care se întâmplă în acest moment și poate nici nu știți exact cum să reacționați, dar trebuie să vă bucurați.

Vărsător

Acasă se întâmplă mai multe evenimente, ceea ce pe de o parte vă bucură, iar pe de alta parte vă face să fiți mai nerăbdători să vedeți rezultatul final. Casa carierei este și ea bine aspectată atât timp cât vă vedeți de treburile voastre și sunteți creativi, neimplicându-vă în drame inutile.

Pești

Planeta Marte face un aspect asupra semnului vostru, ceea ce înseamnă că acest lucru poate să vă facă mai irascibili, dar și mai determinați să luptați pentru ceea ce vă doriți. Partenerul de viață vă susține în tot ceea ce întreprindeți, iar asta ar trebui să vă fie de mare ajutor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...