Horoscop luni, 6 februarie. Zodia care are noroc de bani, poate să joace și la Loto

Stan Filon 05.02.2023, 23:29
Horoscop luni, 6 februarie. Zodia care are noroc de bani, poate să joace și la Loto

Astrologii au adus horoscopul pentru ziua de luni, 6 februarie. Astfel, am aflat care este zodia campioană a horoscopului. Îi merge din plin și pe ce pune mâna, transformă în bani. Pe plan personal, toate îi ies așa cum își propune!

Horoscop luni, 6 februarie

Berbec

Nativii Berbec trebuie să fie atenți cui îi spun planurile lor. S-ar putea ca informațiile să ajungă exact acolo unde nu trebuie, așadar, atenție sporită.

Taur

Horoscopul de luni, 6 februarie spune că Taurul se bucură de o atmosferă foarte plăcută acasă. Partenerul de viață îi este aproape la bine și la rău și îl susține în toate demersurile sale. Nativii s-ar putea muta foarte curând într-o casă mai mare.

Horoscop duminica 6 februarie. Zodia care are noroc de bani, poate sa joace si la Loto
Horoscop duminica 6 februarie. Zodia care are noroc de bani, poate sa joace si la Loto

Gemeni

Nativii Gemeni se vor concentra astăzi pe achiziții. Atenție sporită la cumpărăturile făcute în mediul online, pentru a nu cădea victima hackerilor.

Rac

Îți vei petrece timpul alături de prieteni, copii și membri ai familiei, iar ziua va fi una foarte reușită. Este posibilă chiar o ieșire în oraș, alături de prieteni.

Leu

Trebuie să te înconjori astăzi de persoane pozitive, pline de energie, pentru a te încărca și tu cu puțină vitalitate, deoarece ești cam cu bateriile pe minus.

Fecioară

Ai nevoie de o zi de liniște, dar și de ceva distracție. Acceptă invitașia de a ieși alături de prieteni buni, deoarece vei reuși să te pui pe picioare imediat.

Balanţă

Ești mereu dispus să faci sacrificii pentr ceilalți, însă trebuie să te mai gândești și la persoana ta. Fă ceva ce îți place ție, cumpără-ți ceva care să te facă fericit.

Scorpion

Astăzi vei oferi sfaturi foarte valoroase pentru un prieten care îți va cere opinia. Acesta te va aprecia la adevărata ta valoare, deoarece va scăpa de probleme cu ajutorul tău.

Săgetător

În cazul în care apar scântei în căsnicie, fii tu primul care cedează. Încearcă să stingi conflictele înainte ca acestea să apară și vei fi fericit.

Capricorn

Capricornul are parte de multe victorii astăzi. La locul de muncă are llanse reale să fie promovat și în viața personală face o cucerire de zile mari. pare că are șanse reale să câștige chiar și la loto, la cât de bine îi merge.

Vărsător

Poate este timpul să-i mai faci un compliment partenerului de viață, în cazul în care nu ai avut timp în ultima perioadă. Nu lăsa să treacă prea mult timp fără să petreceți momente doar pentru voi.

Peşti

Peștii trag lozul cel mare, astăzi. O persoană foarte interesantă își va face apariția, iar semnalele sunt foarte bune. Rămâne de văzut dacă este sa nu persoana așteptată de ani buni.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...
Recomandări