Horoscop duminică, 5 decembrie. Zodia care va primi o recompensă pentru munca depusă

Stan Filon 04.12.2021, 20:33
Horoscop duminică, 5 decembrie. Zodia care va primi o recompensă pentru munca depusă

Astrologul Impact.ro Roxana Lușneac a adus horoscopul zilei de duminică, 5 decembrie. Multe zodii se vor bucura în liniște de sărbătorile de iarnă care stau să bată la ușă. Unii vor mai avea ceva greutăți în familie, dar totul se rezolvă cu calm și înțelegere. O zodie însă trebuie să se pregătească pentru o recompensă bine meritată, fie că și-a lustruit sau nu ghetuțele!

Așa arată horoscopul zilei de duminică, 5 decembrie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Astăzi puteți să faceți o activitate interesantă împreună cu familia sau cu copiii pentru a vă relaxa. Trebuie să învățați să nu mai puneți la suflet lucrurile pe care le fac sau le spun la anumite persoane și să nu le mai simțiți ca fiind personale pentru că acestea țin doar de lecția lor de viață pe care trebuie să o învețe.

Taur

Nodul Nord vă conectează mai bine cu cei din jur, cu oamenii dragi și puteți să petreceți astăzi o zi frumoasă împreună cu aceștia. Aspectele astrale din data de 5 decembrie vă susțin pe sectorul sănătății și a dorințelor voastre.

Horoscopul zilei de duminica, 5 decembrie
Horoscopul zilei de duminica, 5 decembrie

Gemeni

Partenerul de viață este cel care vă poate face astăzi o surpriză sau vă poate duce într-un loc în care să vă încărcați energetic într-un mod pozitiv. Aveți nevoie de un pic de relaxare, dar și de discuții productive care vă ajută să vă puneți în ordine gândurile.

Rac

E moment bun să lăsați în urmă anumite sentimente negative pe care le aveați vizavi de niște persoane care v-au deranjat în trecut și să încercați să deschideți un nou capitol în această relație. Vina este tot timpul undeva la mijloc, de aceea mai bine este să nu o mai căutați.

Leu

Încercați să nu faceți astăzi anumite lucruri doar de dragul de a le face, ci să vă implicați direct în aceste activități, mai ales dacă sunt distractive și vă ajută să ieșiți un pic din starea pe care v-a lasat-o săptămâna care tocmai se încheiat.

Fecioară

Casa carieră este foarte importantă pentru voi în acest moment, dar și cea a bunurilor moștenite sau câștigate, iar aici trebuie să luptați pentru a păstra integritatea și valoarea lor. Partenerul de viață vă susține, dar nu trebuie să lăsați ego-ul vostru să câștige în discuțiile cu acesta, ci rațiunea.

Balanta

Sunt foarte multe evenimente care se întâmplă în acest moment în semnul vostru, iar asta vă poate da o neliniște emoțională și vă poate scoate din confortul cu care sunteți obișnuiți. Poate că e vorba de o revelație sau de o trezire la realitate ce are de-a face cu relațiile pe care le-ați dezvoltat cu cei din jur.

Scorpion

Nodul Sud vă poate aduce astăzi o veste bună sau îndeplinirea unei dorințe la care ați speriat de mult timp. Noi provocări vin în drumul vostru și o face să fiți mai conștienți de momentul actual, dar și de cât apreciat sunteți de cei din jur.

Sagetator

A venit timpul să vă puneți pe voi pe primul loc, să faceți anumite cheltuieli pentru îndeplinirea dorințelor personale sau pur și simplu să vă faceți o bucurie gastronomică. Încercați să lăsați în urmă discuțiile care se poartă în spatele vostru, pentru că nu va ating cu nimic.

Capricorn

Marele benefic Jupiter va protejează în acest moment, iar pe de altă parte Saturn vă testează răbdarea. Dorințele voastre se vor îndeplini atunci când vă așteptați mai puțin ajutate de spiritualitate și de credință.

Varsator

Aspectele de astăzi cad pe casa străinătății, iar acolo se pare că se întâmplă cele mai importante evenimente pentru voi în acest moment. Această casă mai înseamnă și spiritualitatea și evoluția voastră energetică și deși unele limite vă sunt testate, asta nu înseamnă că nu vă descurcați.

Pesti

Toata munca și tot efortul pe care îl depuneți în acest moment vor fi recompensate mai târziu, însă trebuie să aveți un pic mai multă răbdare. Aspectul carierei voastre are nevoie de o îmbunătățire sau de o adăugare unor servicii sau opțiuni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...