Horoscop duminică, 3 octombrie. Mercur retrograd aduce mari provocări pentru o zodie

Astrolog Roxana Lușneac 02.10.2021, 21:35
Horoscop duminică, 3 octombrie. Mercur retrograd aduce mari provocări pentru o zodie

Horoscop duminică, 3 octombrie. Mercur retrograd aduce mari provocări pentru o zodie. Culorile norocoase sunt auriu și galben, iar numerele ce aduc noroc sunt: 3, 10, 18, 19, 23 și 33.

Horoscop duminică, 3 octombrie. Berbec și Taur

Berbec

Deși anumite oportunități poți părea tentante în acest moment, încearcă să rămâi foarte echilibrat și să nu te lași ușor influențat de rezultatele bune care poți veni pe termen scurt. Tu știi cel mai bine că pentru a obține ceea ce îți dorești trebuie să muncești.

Taur

Uite provocări pot apărea în viața ta astăzi cauzate de mercur retrograd. O tensiune ușoară se poate resimți atât la muncă dar și acasă, dar nu trebuie să te lași pradă gândurilor negative. Încearcă să comunici direct și corect cu partenerul de viață pentru a găsi cele mai bune soluții.

Horoscop duminica, 3 octombrie
Simboluri ale zodiilor

Horoscop duminică, 3 octombrie. Gemeni și Rac

Gemeni

Astăzi este o zi bună în care să te ocupi de problemele mărunte în prima parte a zilei, iar apoi poți să-ți iei un timp pentru tine și pentru sufletul tău. O persoană din trecut ar putea apărea la interval cu o nouă ofertă de colaborare.

Rac

Dacă ești singur în acest moment poți să-ți găsești jumătatea prin diverse modalități moderne sau cel puțin poți să ai parte de o întâlnire interesantă. Dacă ești într-o relație, poți pune la cale împreună cu persoana iubită o nouă aventură, un nou plan care să te motiveze.

Horoscop duminică, 3 octombrie. Leu și Fecioară

Leu

Trebuie să ai foarte mare grijă astăzi la ceea ce spui, scrii și trimiți, pentru că poți fi foarte ușor interpretat greșit. Toți cei din jurul tău sunt foarte atenți la tine și la pașii pe care îi faci, iar aceasta poate să fie o binecuvântare, dar și un lucru care te enervează.

Fecioară

Aspectele astrale pot indica astăzi acțiuni legate romantism sau spiritualitate, ceea ce înseamnă că trebuie să căutați să faceți activități care vă bucură sufletul. Chiar dacă în acest moment nu totul merge așa cum v-ați dori, bucurați-vă de pașii mici pe care îi faceți.

Horoscop duminică, 3 octombrie. Balanță și Scorpion

Balanță

Venus în Scorpion în casa banilor se poate face astăzi să ajungi la o limită de toleranță ce ține de sectorul financiar, asta se poate întâmpla datorită faptului că tu știi că meriți mai mult decât ceea ce primești în acest moment și știi că poți mai mult. A venit momentul să treci la acțiune.

Scorpion

Astăzi te poți întâlni sau cel puțin te poți gândi la oameni care fac parte din trecutul tău, dar cu care trebuie să faci pace în prezent. Poți beneficia de o șansă de a înțelege de ce anumite lucruri s-au întâmplat la un anumit timp si cum te-au ajutat ca tu sa ajungi in momentul de fata.

Horoscop duminică, 3 octombrie. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Casa intuiției este foarte importantă astăzi, deoarece te ajută să te conectezi mai ușor cu membrii familiei tale de la distanță. Poți descoperi că ai un har moștenit de la cineva  care a trăit acum ceva timp  si in care te regăsești.

Capricorn

Mercur retrograd cade în casa carierei în această perioadă pentru tine, iar acest lucru înseamnă că acolo merge toate energia ta. Încearcă să nu îți asculți instinctele atunci când vine vorba de cheltuieli, ci să gândești rațional pentru a nu regreta mai târziu.

Horoscop duminică, 3 octombrie. Vărsător și Pești

Vărsător

Ai nevoie de odihnă sau cel puțin de o perioadă în care să reușești să-ți găsești pacea interioară. Mercur retrogradează, ceea ce înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă la relațiile cu cei din jur și la informațiile pe care le transmiți astăzi.

Pești

Ziua de astăzi se poate dovedi a fi una fantastică, mai ales dacă ai în jurul tău persoana iubită, familia sau oamenii dragi. Ia-ti un moment liber pentru relaxare și pentru o conexiune reală cu cei din jur, dar și cu peisajul. Îți va face bine. Vezi AICI care este obiectul norocos al fiecărei zodii!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe