Horoscop duminică, 23 mai. Racii caută liniştea, Balanțele au noroc la bani

Astrolog Roxana Lușneac 22.05.2021, 16:51
Horoscop duminică, 23 mai. Racii caută liniştea, Balanțele au noroc la bani

Horoscop duminică, 23 mai. Racii caută liniştea, iar Balanțele au noroc la bani. Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și roz, iar numerele ce aduc noroc sunt: 3, 19, 34, 35 și 46.

Horoscop duminică, 23 mai. O zodie are nevoie de un plan

Berbec

O zi în care nu vă ocupați de prea multe va face bine. Interacțiunea cu cei dragi, comunicarea și planurile de viitor vă ajută mai mult decât ați crezut.

Taur

Nodul nord vă face să va doriți multe și parcă nu mai aveți răbdare. Trebuie însă să va gândiți la un plan pentru a obține toate aceste lucruri într-un mod strategic.

Horoscop duminica, 23 mai. Racii cauta linistea, Balantele au noroc la bani
Semnele zodiilor

Horoscop duminică, 23 mai. O zodie se bucură de liniște

Gemeni

Poate nu știți exact în ce direcție vă îndreptăți în acest moment și care va fi rezultatul efortului vostru, dar puteți să vă puneți cele mai bune intenții și gânduri în tot.

Rac

Acasă aveți liniște și parcă vreți să achiziționați ceva nou sau să faceți o schimbare. Toate lucrurile noi aduc o energie bună atât în suflet cât și în casă.

Horoscop duminică, 23 mai. O zodie se bucură de un avantaj

Leu

Mercur vă determină să socializați mai mult și să va expuneți direct planurile și ideile. Poate nu toată lumea va vedea potențialul acolo unde îl vedeți voi, iar acesta este un lucru bun.

Fecioară

Liniștea și confortul vostru personal sunt foarte importante în acest moment pentru voi și parcă vreți să vă organizați mai bine, așa încât să profitați și de un moment de respiro.

Horoscop duminică, 23 mai. O zodie face pace cu ceva ce o deranja

Balanță

Casa copiilor și a câștigurilor prin speculații este activată astăzi, ceea ce înseamnă că vă puteți gândi la punerea în aplicare a unei idei din care să câștigați niște bani suplimentari.

Scorpion

Marele benefic vă ajută să faceți pace cu un subiect la care tot v-ați gândit în ultima perioadă de timp. Rănile trebuie vindecate iar acei oameni trebuie lăsați să-și urmeze propriul drum.

Horoscop duminică, 23 mai. O zodie se poate baza pe instinct

Săgetător

Unele gânduri sau situații parcă vin din trecut că un deja vu și le recunoașteți ușor, tocmai de aceea deja știți cum trebuie să reacționați din instinct.

Capricorn

Casa secretelor și a lucrurilor la care lucrați în acest moment, dar despre care nu vreți să le vorbiți oamenilor, este în plin progres și manifestare. Uneori e mai bine să procedați așa, iar voi știți asta.

Horoscop duminică, 23 mai. O zodie trebuie să aibă răbdare

Vărsător

Spiritualitatea și conexiunea cu universul vă sunt susținerea în acest moment, pentru că doar de acolo puteți primi inspirația și tot ajutorul de care aveți nevoie. Trebuie să aveți încredere și credință că va fi bine.

Pești

Chiar dacă unele lucruri încă nu par realizabile în acest moment, este important să aveți răbdare și să fiți persuasiv. Nimic valoros nu s-a construit de la o zi la alta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...