Vedete născute în luna mai. Care e secretul succesului lor

Astrolog Roxana Lușneac 20.05.2021, 15:12
Vedete născute în luna mai. Care e secretul succesului lor

Luna Mai este una specială deoarece ea ne-a dăruit oameni buni, frumoși, care au excelat în varii domenii, dar ne-a dat și atâtea talente și personalități care s-au remarcat prin originalitate, culoare. Acești nativi au dus standardele la un alt nivel în domeniul în care activează, fie că vorbim de cinematografie, fotbal, muzică sau modă, toate aceste nume nu mai au nevoie de prezentare. Ele deja fac parte din cultura generală a zilelor noastre. Iată câteva din secretele lor:

Maia Morgenstern, 1 mai 1962

Este una din cele mai mari actrițe născute în România, numele ei este recunoscut la nivel internațional. Puțin știu însă că ea are ascendentul în zodia Rac, iar de aici are toată sensibilitatea și adaptabilitatea  de a intra în pielea personajelor. Are Soarele în casa carierei, ceea ce este de bun augur fiind în exaltare în Berbec. Ea s-a născut cu o stea norocoasă în acest sector și a devenit una prin muncă, dedicare și seriozitate. Luna sa arată emoțiile și cum funcționează gândirea sa, iar aici semnul Pești o ajută să empatizeze ușor cu oamenii, dar pe de altă parte trece prin toate emoțiile și trăirile puternic de fiecare dată când începe ceva nou, inclusiv când are decizii de luat. Previziunile pentru a doua jumătate a anului 2021 arată noi proiecte interesante din care va putea face parte din a doua jumătate a anului 2022. Deși inițial se va anticipa începerea lor mai devreme, abia după primăvara anului 2022 ele vor demara.

Vedete nascute in luna mai. Care e secretul succesului lor
Maia Morgenstern

Care este secretul succesului său? Faptul că nu s-a lăsat niciodată dusă de valul succesului, că trăiește natural și intens toate emoțiile și toate situațiile vieții sale, așa cum o face și pe scenă. Data de 2 mai este una specială, mai ales că în această zi s-au născut 3 personalități din lumi diferite: film, fotbal și modă. Ce au ele în comun? Înainte de a ajunge acolo și-au ascultat chemarea, iar când faci asta nu ai cum să greșești. Faptul că au făcut toată viață ce le-a făcut plăcere, iar din pasiunile lor au și bani și faimă.

Dwayne Johnson, 2 mai 1972, Ascendent în Rac

Semnul Soarelui (arată personalitatea și ego-ul său): Berbec

Semnul Lunii (arată gândirea și cum funcționează emoțiile sale): Săgetător

Care e secretul său? Harta personală arată faptul că el a tins foarte mult să pună un accent mai mare pe ceilalți si a făcut tot ce i-a stat în putință să aibă grijă de cei din jur mai mult decât a avut de el, cel puțin până în 35 de ani. Iar faptul că a dăruit cu inima i s-a întors înzecit.

Vedete nascute in luna mai. Care e secretul succesului lor
Dwayne Johnson

David Beckham, 2 mai 1975, Ascendent în Leu

Semnul Soarelui (arată personalitatea și ego-ul sau): Berbec

Semnul Lunii (arată gândirea și cum funcționează emoțiile sale): Capricorn

Muncă, determinare, ambiție și seriozitate.

Ce l-a ajutat pe el să reușească în afară de aceste calități? Faptul că a fost mereu un om asumat și a încercat să nu facă niciun rău nimănui. Dacă nu-i plăcea o situație sau oamenii care îl înconjurau, încerca să facă o glumă și apoi se retrăgea lăsând loc respectului în urma sa. Nu cauza conflicte, nu le caută, le evita cu grație. Atunci când eviți lucrurile mărunte și negative ai energie să te focusezi pe ce contează cu adevărat pentru tine.

Vedete nascute in luna mai. Care e secretul succesului lor
David Beckham

Donatella Versace, 2 mai 1955

Gândirea sa din semnul Leu îi dă un gust rafinat și original, iar semnul Taur o ajută să fie o excelentă femeie de afaceri . Ea are capacitatea de a discuta, analiza și de a știi când să se detașeze asemenea zodiei Berbec. Aspectele de pe harta personală arată că trebuie să aibă grijă de inima sa și de sistemul ei circulator, deoarece în următorii 2-3 ani îi pot crea probleme.

Vedete nascute in luna mai. Care e secretul succesului lor
Donatella Versace

Alte vedete internaționale născute în Mai:

  • George Clooney, 6 mai

Vedete nascute in luna mai. Care e secretul succesului lor

  • Megan Fox, 16 mai

Vedete nascute in luna mai. Care e secretul succesului lor

  • Cher, 20 mai

Vedete nascute in luna mai. Care e secretul succesului lor