Horoscop duminică, 22 noiembrie 2020. Ce zodie are nevoie urgent de odihnă

Astrolog Roxana Lușneac 21.11.2020, 16:55
Horoscop duminică, 22 noiembrie 2020. Ce zodie are nevoie urgent de odihnă

Horoscop duminică, 22 noiembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 4, 35 și 45 în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt portocaliu, alb și albastru.

Horoscop duminică, 22 noiembrie 2020

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a vă odihni, a vă organiza gândurile și pentru a petrece momente frumoase alături de cei dragi, pe cât posibil. Nu lăsați anumite idei sau frici să vă intre în minte mai mult decât este cazul.

Taur

Astăzi vă puteți bucura de niște vești bune sau chiar voi să fiți cei care le dați unor persoane dragi.  Drumurile scurte, micile întâlniri în familie va ajută să va destindeți și să vă simțiți bine.

Gemeni

Dați o importantă deosebită stabilității din viață voastră și nu prea vă stă gândul la treburile pe care le aveți de făcut. Unele lucruri trebuie spuse cu voce tare, pentru că doar așa vă veți face înțeles și ceilalți vor ști ce simțiți.

Horoscop duminica, 22 noiembrie

Rac

Îți poți pune un obiectiv în minte sau poți să îți faci un plan pentru viitorul apropiat. Important este să nu îți asumi riscuri și să mizezi pe știi sigur că e realizabil.

Leu

Anumite proiecte sau idei noi vă pot ocupă timpul, numai că este important să analizați toate unghiurile acestor situații și să nu vă grăbiți în decizii.

Fecioară

Nu îți fă acum planuri pe termen lung, încearcă să te bucuri de moment și să ai grijă de ține și de cei dragi. Nodul nord te poate face să vrei să faci prea multe odată, dar nu uită că astăzi e o zi dedicată odihnei.

Balanță

Pui totul la suflet și analizezi mai mult prin filtrul emoțiilor decât prin cel rațional. Încerca să te ocupi de casă și de cei dragi, ia deciziile necesare alături de partenerul de viață. În rest dă-i timpului timp.

Scorpion

Astăzi este un moment bun pentru a petrece timp cu familia și pentru a duce anumite discuții legate de viitor. Chiar dacă acum nu poți să treci la acțiune, măcar poți să-ți stabilești niște planuri. Puneți pe primul loc nevoile celorlalți, iar asta implică atât sacrificii materiale, dar și spirituale. Nu uitați să aveți grijă și de imunitatea voastră și a copiilor.

Săgetător

Venus vă aduce atenția sau aprecierea celor dragi, iar asta vă încarcă cu energie pozitivă.  Aveți anumite lucruri pe care trebuie să le puneți în ordine atât acasă, cât și în familie și astăzi e o zi bună pentru a lămuri aceste probleme.

Capricorn

Marele benefic Jupiter și planeta care guvernează semnul vostru Saturn vin împreună să te determine să ai răbdare în anumite decizii și să nu te grăbești, pentru că lucrurile bune vor veni mai bine decât te aștepți.

Vărsător

În carieră voastră se poate finaliza cât de curând o etapă,  iar asta nu trebuie să vă sperie, ci să o luați plus și simplu ca un pas în evoluție.  Familia și cei dragi vă susțin.

Pești

Anumite secrete pot ieși la iveală și nu veți neapărat mulțumiți să vedeți că nu vă puteți baza pe acei prieteni sau cunoștințe. A nu avea așteptări e mai bine decât a fi dezamăgit.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe