Horoscop duminică, 22 august. Soarele în casa a 9-a ajută o zodie, le iese tot

Astrolog Roxana Lușneac 21.08.2021, 20:20
Horoscop duminică, 22 august. Soarele în casa a 9-a ajută o zodie, le iese tot

Horoscop duminică, 22 august 2021. Soarele în casa a 9-a ajută o zodie, le iese tot. Culorile norocoase ale zilei sunt: verde deschis și galben bronz, în timp ce numerele norocoase ale acestei zi sunt: 1,7,9,16,23,34. Ce se întâmplă cu fiecare nativ din zodiac, vedeți un pic mai jos.

 

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul zilei de duminică, 22 august 2021. Potrivit horoscopului, o zodie este predispusă la greșeli în această zi.

Berbec

Nu ezită să întrebi oamenii din jur atunci când ai nevoie de ajutor și susținere. Doar prin comunicare poți să ajungi să reușești să-ți organizezi planurile bine. Venus în casa parteneriatelor te poate ajută să te decizi să lucrezi împreună cu o persoană pe care inițial nu o agreai.

Roxana Lusneac a facut horoscopul zilei de 22 august
Roxana Lusneac a facut horoscopul zilei de 22 august

Taur

Casa familiei este activă, iar gândul tău stă în foarte multe părți. Încearcă să faci împreună cu cei dragi activități care te destind și te ajută să îți pui imaginația în mișcare, fie că urmăriți un film împreună și apoi îl discutați, ieșiți la o plimbare sau faceți un puzzle.

Gemeni

Astrele te ajută să simți lucruri noi din punct de vedere sentiment, pe care nu credeai că mai poți să le lași să-ți pătrundă la inima. Magia este pentru cei care cred în ea, așadar dacă vrei să simți fluturi în stomac, crede în dragoste.

Rac

Astăzi poți comunica ușor cu cei din jur, iar noile idei pe care le ai trebuie discutate cu minți luminate, pentru că nu oricine le va înțelege. Folosește-ți intuiția pentru a face investiții profitabile, dar nu-ți asumă riscuri mai mari decât poți duce în acest moment.

Leu

Astăzi poți să-ți faci griji din motive minore, dar trebuie să înveți să nu mai fii atât de perfectionist cu ține pentru că deși asta te ajută să faci performanță, deseori te și epuizată și rămâi fără energie. Nu te pierde în idei preconcepute de societate.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a gândi dincolo de bariere sau de limitele în care crede societatea. Partenerul de viață te încurajează și te susține, iar de aici trebuie să arăți la rândul tău apreciere și deschidere spre a acceptă idei.

Balanță

Viața ta sentimentală poate arată în acest moment că și cum ar avea nevoie de o actualizare, de o punere la punct la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, de acceptare și de găsirea curajului de a privi părțile pozitive.

Scorpion

Poate că e momentul unui nou început, trebuie să întorci o pagină pentru a reuși să scapi de ceea ce te ținea în același loc de o bună perioada de timp. O nouă era începe nu doar în viața ta persoană, ci poate chiar și în cea profesională.

Săgetător

Mercur împreună cu Saturn în casa contractelor și a comunicării te ajută să ai mai mult spor în ceea ce ține de răspunsurile pe care trebuie să le dai, de e-mailurile pe care trebuie să le trimiți și de organizare în general. Intuiția și energia ta te pot ajută.

Capricorn

Persoană iubită îți este alături, dar și familia, iar acest lucru te motivează să duci lucrurile pe care le-ai început la bun sfârșit. Poate că pleci într-o vacanță sau îți iei câteva zile pentru suflet, iar astrele garantează că vei reuși să te odihnești.

Vărsător

Soarele în casă a 9-a arată conexiune cu divinitate, puterea Universului și chiar semnele pe care acesta ți le da că ești pe drumul cel bun. O ieșire din casă, o călătorie alături de oameni dragi, se pot dovedi a fi benefice astăzi.

Pești

Venus în casa a 8-a te ajută să renaști anumite sentimente pe care le credeai pierdute. Începi să vezi frumosul acolo unde în trecut nu mai reușeai să ai curaj să privești. Astrele te încurajează să te odihnești și să te concentrezi la partea frumoasă a vieții.