Horoscop – astrologie, 17 Septembrie 2020, Lună Nouă în Fecioară. Azi setăm intenții noi

Astrolog D. Mădă 17.09.2020, 11:37
Horoscop – astrologie, 17 Septembrie 2020, Lună Nouă în Fecioară. Azi setăm intenții noi

Cerul ne binecuvântează azi cu un nou eveniment astral: Lună Nouă în Fecioară (gradul 25). Efectul de Lună Nouă ne vorbește despre noi începuturi, despre a seta intenții noi, urmând să culegem roadele peste 6 luni, când se va produce evenimentul de Lună Plină în Fecioară. Acest eveniment are ca frază astrologică tradițională “Eu analizez”, iar ca temă arhetipală “Dorința de ordine”.

Ce le aduce nativilor din zodiac Lună Nouă în Fecioară

Ca la orice eveniment de Lună Nouă, suntem invitați să ne aliniem cu energia ei creativă, pentru a da curs unei noi etape de viață. Aceasta Lună Nouă în Fecioară este susținută benefic de Pluton (transformare) și Saturn (reguli, principii, structura, limitări) retrograde în Capricorn.

Este un context favorabil în a ne planifica și concentra asupra lucrurilor importante, punând accent pe etică, organizare, practicitate și meticulozitate pentru îndeplinirea sarcinilor.
Orice decizii sau intenții setate acum sunt menite să reziste, având șansa de a trece testul timpului.

Este și un bun prilej de a face curățenie printre lucrurile vechi, dar și în suflet și gândire, acordând o atenție sporită sănătății, recomandat fiind un nou stil de viață echilibrat.

“Se poate întâmpla ca trupul să se vindece prin suflet, iar sufletul prin trup.”,  Oscar Wilde

Luna nouă formează un aspect provocator cu Axa Destinului (Nodul Nord în Gemeni cu Nodul Sud în Săgetător), energie care ne cere sa facem o alegere, rămânem ancorați în trecut (Nodul Sud/Karma) repetând aceleași lecții sau ne deschidem în a pașii și avansa pe un nou drum (Nodul Nord/Dharma).

Este un moment important în care suntem încurajați să devenim curioși (Dharma) vis a vis de modul în care comunicăm și gândim, prin aprofundarea unor modalități noi de a ne comporta, înțelegând că adevarul absolut nu îl deține nimeni.

Putem învăța unii de la alții, luând în considerare ce rezonează cu noi. Rămânând OPEN-minded, este rețeta succesului. Ne ajută pe toți să creștem, să evoluam și nu în ultimul rând, să dăm dovadă de mai multă empatie. Cu toții avem un rol de îndeplinit în cadrul unei comunității, iar acum este momentul să îl manifestăm și să-l onorăm.

“Oamenii trebuie conduși către adevăr prin rațiune și nu prin constrângere.”,  Denis Diderot

Trigger-ul acestui eveniment astral vine din partea lui Marte (energie, acțiune) retrograd în Berbec care formează un aspect provocator Luna Nouă și Saturn (reguli, structura, limitări) retrograd în Capricorn. Energia resimțită la nivel interior, poate fi reprezentată printr-o “criză”, legată de creșterea personală și evoluție.

Marte retrograd în Berbec ne spune “gândește de 2 ori înainte să acționezi”

Aspectul tensionat format de Marte împreună cu Saturn ne îndeamnă să facem o revizuire și reanalizare a tot ce înseamnă relația pe care o are fiecare dintre noi cu propriile sentimente de furie și agresivitate. Saturn ne vorbeste printre altele și despre judecată, iar in cazul de față vorbim despre propria judecată.

Cel mai adesea sentimentul de furie își găsește originile în propriile judecați și convingeri pe care le emitem despre viață și realitate prin filtrul nostru.

Pentru a depăși acest moment, luna nouă în Fecioara ne ajută să conștientizăm că evoluția vine însă, printr-o abordare matură și disciplinată în raport cu noi înșine, vis-a-vis de cele două sentimente, eliberându-ne de judecățile prăfuite și învechite.

Urmăriți Impact.ro și pe