Horoscop 18 septembrie 2020 -1 octombrie 2020. Se anunță parteneriate promițătoare pentru Berbeci

Mirabela Vasile 17.09.2020, 10:55
Horoscop 18 septembrie 2020 -1 octombrie 2020. Se anunță parteneriate promițătoare pentru Berbeci

Horoscop 18 septembrie 2020 -1 octombrie 2020.  Astrele surâd pentru mai multe zodii în săptămânile care urmează. Potrivit astrologului Lorina, în intervalul 18 septembrie-1 octombrie se anunță schimbări surprinzătoare. De asemenea, vor fi susprize și pe plan profesional, dar și în zona carierei. Se pare că o zodie va avea parte de privilegii în zilele ce urmează, spune clickpentrufemei.ro.

Iată horoscopul pentru următoarele săptămâni

Berbec

Va stabili legături surprinzătoare pentru carieră și afaceri din relații noi. Șarmul și calitățile pe care le au acești nativi vor atrage noi parteneri. Nu va fi dificil să obțină ajutor. Noile legături pot duce la afaceri de succes. Mare importanță trebuie să acordați atenție în afaceri. Există pericolul de a face greșeli, care anulează toate lucrurile bune.

Taur

Greșelile făcute în trecut și repetate pot duce la eșecuri. S-ar putea să nu obțineți ceea ce vă doriți. Întâlnirile de afaceri, relațiile persoanle pot deveni de succes. Sunt foarte serioase și pot dura până la sfârșitul anului. Mare atenție trebuie să acordați sănătății, dar și planului financiar și carierei.

Gemeni

Aveți o oportunitate pentru prelucrarea actelor de proprietate și pentru cumpărarea bunurilor imobiliare. De asemenea, puteți întări relațiile de familie, dar și organizarea realațiilor la muncă. Pot apărea de asemenea probleme financiare, din cauza unor calcule care au depășit bugetul.

Rac

Trebuie să vă focusați pe hobbyruile voastre. Aveți nevoie de odihnă și un ritm de viață mai relaxat. Trebuie însă luat în calcul că trebuie să fiți implicați în proiecte și afaceri de familie. Va fi importantă participarea voastră directă.

Horoscop 18 septembrie 2020 -1 octombrie 2020. Ce zodie va fi norocoasă

Leu

Zona emoțională stă foarte bine următoarea perioadă. Vor fi noi relaţii sau consolidarea celor existente. Odată ce e planeta Venus în zodia voastră e posibil să crească şi dorinţa de mai bine. Crești pe plan personal și ai momente frumoase alături de iubit sau de prieteni. Ia în calcul şi nevoia de schimbare de aspect şi grija faţă de ţinutele alese pentru întâlniri importante.

Fecioară

Trebuie să începi proiecte noi și să satisfaceţi ambiţiile şi aspiraţiile profesionale. Tranzacţiile financiare, speculaţiile pe acţiuni vor avea succes. Și de asemenea, o parte dintre voi va putea să obţină popularitate. Este un moment bun pentru tranzacţii.

Balanţă

E zodia norocoasă. Totodată va fi greu să vă concentraţi asupra problemelor importante. Totuși veţi fi într-o dispoziţie de luptă şi mai creativă. Multe lucruri vor merge spre bine, iar starea de spirit va deveni pozitivă şi inspirată. Această perioadă va deveni favorabilă pentru începerea de noi planuri şi proiecte.

Scorpion

Aveți un nou nivel de evoluție după situațiile prin care treceți. E vorba de carieră ori de statut material. Puteţi primi oferte sau un nou loc de muncă și puteţi simţi grija şi ajutoru

Horoscop pe doua saptamani
Horoscop pe doua saptamani

l de la prieteni. Acesta este momentul potrivit pentru colaborare, pentru creativitate colectivă.

Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani

Săgetător

E o linie fină între lumea reală și fantezie Trebuie să ai mare grijă. Pericolul stă în încălcarea legilor şi a normelor de comportament. Asta poate caiza probleme pentru voi şi pentru ceilalţi. Ar mai fi şi o posibilă luptă cu depresia sau cu insomnia, care să ducă rapid la dependenţe de vicii.

Capricorn

Aveți mare grijă la banii dumneavoastră. Pot exista pierderi. Grijă la greșelile de la muncă riscaţi să deveniţi personajul principal în intrigile altora. Totodată trebuie să deveniţi mai flexibili în comunicare şi concentraţi-vă pe responsabilităţile şi relaţiile cu ceilalţi.

Vărsător

Pentru că energia creşte trebuie să faceți calcule de venit și să găsiți soluții pentru noi bani. O nouă slujbă sau relaţie va ajuta la restaurarea şi la consolidarea contactelor cu superiorii şi subordonaţii. Nu excludeţi nici varianta călătoriilor lungi!

Peşti

Vreți să vă retrageți din creativitatea individuală. Financiar, veţi căuta în continuare noi surse şi metode de creştere a veniturilor obţinute prin muncă proprie. Trebuie să bateți fierul pe o dorinţă mai veche sau pe o acţiune începută cu mai mult timp în urmă și abandonată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: