Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Peștii își schimbă viața radical. Cum se anunță săptămâna pentru ceilalți nativi ai zodiacului

Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2020. Peștii își schimbă viața radical. Cum se anunță săptămâna pentru ceilalți nativi ai zodiacului

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Peștii își schimbă viața radical. Alte zodii ar putea trăi aventuri sau momente pline de pasiune alături de persoana iubită.

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Berbec

Berbecii ar putea trece printr-o perioadă tensionată, în relația cu persoana iubită. Dintr-un motiv sau altul, comportamentul acesteia se schimbă. Doar o conversație deschisă ar putea rezolva lucrurile. Chiar dacă discuția ar putea fi, de fapt, o ceartă.

În plus, acești nativi ar putea da de niște probleme financiare. Ca să nu cadă în capcane, le este recomandat să fie independenți, în această săptămână.

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Taur

Taurii care nu au o relație ar putea cuceri pe cineva. Condiția este să nu încerce să pară altfel decât sunt, de fapt. Tocmai naturalețea i-ar putea face fermecători în ochii acelei persoane.

Pe plan profesional și financiar, totul le merge ca pe roate. Taurii au noroc, în această perioadă. Dacă își ascultă intuiția, este și mai bine!

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Gemeni

Gemenii au parte de o săptămână în care se simt pur și simplu fericiți și mândri de cine sunt, dar și de relația amoroasă sau familia pe care o au. Totuși, le este recomandată discreție în privința vieții personale, în aceste zile.

De asemenea, acești nativi ar putea primi un apel telefonic legat de o ofertă în plan profesional. Cineva le-ar putea da o șansă importantă.

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Rac

Racii încep o săptămână în care pasiunea pentru persoana iubită este la cote maxime. Se anunță momente fierbinți în relația de cuplu. Nativii singuri trebuie să facă o mică schimbare în viața de zi cu zi, dacă vor să întâlnească pe cineva.

În plan financiar, Racii ar trebui să devină ai harnici, dar și mai cumpătați, dacă vor să își îndeplinească obiectivele pe care și le-au propus.

Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2020. Peștii își schimbă viața radical. Cum se anunță săptămâna pentru ceilalți nativi ai zodiacului

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Peștii își schimbă viața radical. Cum se anunță săptămâna pentru ceilalți nativi ai zodiacului

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Leu

Leii singuri ar putea avea parte de o aventură de-o noapte. Și cei în relații s-a putea bucura de spontaneitate și momente pline de distracție.

Totodată, acești nativi încep să aibă numeroase idei prețioase. Le este recomandat să le noteze undeva sau să le pună imediat în practică, pentru a nu le pierde.

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Fecioară

Fecioarele singure sunt în pericolul de a simți o atracție puternică pentru cineva alături de care fericirea ar fi mai degrabă un vis. Însă, nativii care au deja o relație se simt fericiți și împliniți în relația de cuplu și se bucură de multe momente minunate, alături de persoana iubită.

În schimb, pe plan profesional, Fecioarele riscă să fie prea posesive ori dominante, în aceste zile. Le este recomandat să aibă grijă, ca să nu își strice relațiile cu colegii sau superiorii.

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Balanță

Balanțele sunt hotărâte să aleagă cu atenție persoana pe care vor să o aibă alături. Aceasta trebuie să aibă aceleași dorințe în viață, pentru ca relația să funcționeze. Nativii care au deja o relație trebuie să scape de obsesia pentru perfecțiune și să se concentreze pe frumusețea și binele de care se bucură.

Balanțelor le este recomandată prudența, la locul de muncă. Pe plan profesional, se anunță un obstacol, pe la mijlocul săptămânii, dar este posibilă și o recompensă, la finalul acesteia.

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Scorpion

Scorpionii ar putea avea parte de o surpriză colosală. La locul de muncă ar putea exista, dincolo de colegi și șefi, și o dragoste secretă. Ar putea începe o relație minunată.

Pe plan profesional, Scorpionii s-ar putea bucura de un bonus, o mărire de salariu sau o ofertă de muncă extraordinară.

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Săgetător

Se anunță zile de fericire și plăcere pentru Săgetători. Acești nativ s-ar putea îndrăgosti sau ar putea avea parte de o aventură interesantă. Vor nu vor, acești nativi se trezesc flirtând. Chiar și cei aflați deja în relații ar putea avea parte de clipe de pasiune, cu persoana iubită.

Pe plan financiar și profesional, Săgetătorii trebuie să muncească mult și să nu își plângă de milă. Le este recomandat puțin optimism.

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Capricorn

Capricornii au parte de liniște, în plan sentimental. Relațiile în familie se îmbunătățesc, iar acești nativi încep să se bucure de armonie.

Nativii zodiei Capricorn sunt relaxați și în ceea ce privește munca. Totul merge bine, fără foarte mari eforturi. Cei care caută să se angajeze ar putea avea noroc, spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Vărsător

Vărsătorii trebuie să își măsoare bine cuvintele înainte de a le spune, ca să nu genereze conflicte în relația de cuplu. În plus, este bine să aibă grijă să nu fie foarte impulsivi.

Tot comunicarea bună, cu termenii potriviți și tonul atent ales ar putea face diferența și pe plan profesional, în această săptămână.

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Pești

Este timpul ca Peștii să își schimbe viața radical! Acești nativi ar putea afla că au puterea să renunțe la relațiile toxice, fără prea mult regret. În plus, acești nativi s-ar putea detașa puțin și de persoana iubită, chiar dacă relația este una sănătoasă. Ar putea avea nevoie de timp pentru ei înșiși.

O schimbare ar putea fi necesară și pe plan profesional. Peștii s-ar putea hotărî să înceapă un job sau o afacere prin care să își urmeze vocația. În weekend, ar putea fi nevoiți să dea o sumă de bani de care nu ar fi vrut să se despartă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI