Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Pont prețios din partea specialistului pentru femei

Ana Anitoiu 21.09.2020, 15:19
Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Pont prețios din partea specialistului pentru femei

Unii sunt romantici din fire, alții sunt extrem de pasionali, iar alții tind să facă greșeli supărătoare. Astrologul Maria Sârbu a explicat cum pot fi înțeleși bărbații, în funcție de zodie.

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Berbec

Bărbații în zodia Berbec se pot arăta foarte puternici. chiar și în momentele în care au, de fapt, nevoie de validare din partea partenerelor de viață. Din acest motiv, pot provoca certuri pe care nu și le doresc.

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Taur

Bărbații Taur sunt niște romantici care mizează mult pe carisma lor. Ei au, însă, tendința de a nega unele aspecte negative din relație, în loc să le repare.

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Gemeni

Bărbații Gemeni își doresc să aibă lângă ei pe cineva care îi înțelege. Relațiile lor trebuie să fie întotdeauna pline de comunicare și de conversații profunde.

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Pont prețios din partea specialistului pentru femei

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Rac

Nativii în zodia Rac își caută locul până când sunt siguri că l-au găsit. Orice carte ar juca, ei își doresc stabilitate emoțională. Atunci când nu o primesc, pot deveni frustrați și pot pune punct relațiilor pe care le au.

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Leu

Bărbații Lei vor căldură în viața personală. În plus, acești nativi adoră să fie în competiție și, bineînțeles, să câștige, chiar dacă există iubire în relațiile pe care le au. Astfel, ei își pot provoca partenerele în fel și chip.

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Fecioară

Pentru bărbații în zodia Fecioară, cel mai important este să știe că au un rost și un rol în viața partenerelor. Ei își doresc confort în cuplu, a explicat astrologul Maria Sârbu, în cartea „Tot ce trebuie să ştii despre bărbaţi”

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Balanță

Bărbații Balanță vor frumusețe în viața lor, așa că vor aprecia întotdeauna femeile care nu lasă prea multe la voia întâmplării. Ei pot fi foarte romantici și apreciază spontaneitatea.

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Pont prețios din partea specialistului pentru femei

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Scorpion

Bărbații Scorpioni sunt iubiți pasionali. Sunt niște seducători cărora nu multe femei le pot scăpa, dacă intră în vizorul lor.

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Săgetător

Bărbații Săgetători se dedică mult relațiilor pe care le au. Ei își pot inspira partenerele să facă schimbări importante. Acești nativi adoră să nu fie uitați.

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Capricorn

Bărbaților Capricorn le este teamă de trădare, motiv pentru care își dau voie cu greu să se îndrăgostească. Pe ei, obișnuiesc să îi cucerească femeile independente, care le inspiră încredere.

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Vărsător

Vărsătorii nu se mulțumesc cu puțin și detestă monotonia în relațiile lor amoroase. Ei vor întotdeauna să trăiască momente de neuitat și sunt gata să își surprindă partenerele.

Cum pot fi înțeleși bărbații în funcție de zodie. Pești

Pentru Pești, iubirea înseamnă înțelegere și valori comune. Bărbații născuți în această zodie privesc dragostea ca pe o legătură sacră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI