Horoscop 2 iunie 2021. Racii trec printr-o perioadă sensibilă din cauza sănătății

Astrolog Roxana Lușneac 01.06.2021, 18:19
Horoscop 2 iunie 2021. Racii trec printr-o perioadă sensibilă din cauza sănătății

Horoscop 2 iunie 2021. Următoarele 24 de ore le vor pune la încercare pe unele dintre cele 12 semne ale zodiacului. Racii trec printr-o perioadă sensibilă din cauza sănătății. Numerele norocoase ale zilei sunt 1, 3,19,34,35,46. Culorile norocoase sunt gri și auriu.

Horoscop 2 iunie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 2 iunie 2021 – Berbec

Marte îți dă ambiția necesară să faci lucrurile rămase restante și să te ocupi de proiectele importante. Nu ezita să ceri ajutorul sau părerea celor din jur, atunci când simți că ai nevoie.

Taur

Pentru acei dintre voi care au copii deja, aceștia vă pot aduce o satisfacție mare în această zi sau perioada. Sectorul educației și a acumulării de informații va face mai curioși să știți cât mai multe lucruri.

Gemeni

Mercur vă determină o comunicare destul de defectuoasă astăzi cu cei din jur și parcă nu aveți cu cine discuta în anumite situații. Încercați să nu va enervați și să explicați cât de explicit se poate.

Rac

Partenerul de viață este susținerea voastră principala, iar lucrurile încep să se miște în direcție dorită atât timp cât simțiți că nu sunteți singuri. Încercați să vă faceți planuri de viitor care să va bucure.

Leu

Vacanța care vine vă dă o energie specială și cumva parcă aveți nevoie să respirați un pic după tot tumultul prin care ați trecut. Partenerul de viață este principalul vostru susținător.

Horoscop 2 iunie 2021 – Fecioară

Casa străinătății și a câștigurilor este cea care în acest moment va poate ocupă toată ziua, mai ales dacă trebuie să primiți vești sau bani de la distanță. Aveti rabdare si incredere.

Horoscop 2 iunie 2021
Horoscop 2 iunie 2021

Balanță

Cariera voastră are nevoie de atenție în acest moment, mai ales că trebuie să puneți la punct anumite situații pe care le-ați tot amânat. Nu uitați să vă plănuiți vacanță pentru o motivare.

Scorpion

Comunicarea cu anumite persoane poate să va fie restricționată în acest moment sau datorită discuțiilor care au fost în trecut, să vi se fi limitat niște câștiguri binevenite. Trebuie să faceți ceva să reparați toată situația în sine.

Sagetator

Dorințele sufletului vostru se vor îndeplini mai rapid decât credeați, dar chiar și așa mai trebuie să aveți un pic de răbdare și să vă organizați bine împreună cu oameni competenți.

Horoscop 2 iunie 2021 – Capricorn

Mercur te-a mai întârziat în anumite treburi, iar comunicarea nu a fost la cel mai bun nivel, dar pe de altă parte și lucrurile bune sunt multe și nici chiar nu ai motive mari să te plângi astăzi.

Vărsător

Poate nu reușești să exprimi lucrurile corect, dar poate în acest punct sau moment nici nu te mai interesează să explici nimănui nimic, iar asta te ajută să progresezi singur.

Pești

Aspectul din Vărsător te face să fii mai cârcotaș decât de obicei sau să să fii mai irascibil, iar pornind de la acest aspect trebuie să ai grijă, pentru că gesturile tale pot fi interpretate greșit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...