SPECIAL

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru fiecare semn zodiacal. Pericolele la care trebuie să fim atenți

Astrolog Roxana Lușneac 28.05.2021, 12:56
Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru fiecare semn zodiacal. Pericolele la care trebuie să fim atenți

Saturn și-a început de câteva zile mersul retrograd într-un semn care este maestrul de ceremonii al zodiacului vedic, Capricornul. Dacă vrei să știi ce înseamnă asta pentru tine in funcție de harta personală, nu ezita să mă contactezi pentru o astrogramă, doar trebuie să-mi cauți numele pe Facebook.

Pericolele perioadei următoare:

  • această perioada va expune multe probleme nerezolvate în cupluri care partent par sudate.
  • aventurile amoroase, viciile și frustrările ies la iveală în acele persoane care nu comunica foarte mult cu cei din jur.
  • junie și Iunie sunt niște luni în care cei care au probleme cu inima, circulația sângelui sau fierea pot suferi complicații. Deci preveniți înainte de a ajunge să tratați.
  • atenție la cum condus, la viteza, la cum vă forțați organismul.
  • Cele mai bune remedii rămân comunicarea cu cei dragi, evitarea culorii roșii la haine și mașini, mult echilibru, meditație, rugăciune, incepeti să vă faceți mici tabieturi care vă bucura in fiecare zi și lucrați la iubirea de sine.

Pentru fiecare semn zodiacal, ascendent sau semnul lunii:

Pentru Berbec, Saturn vă aduce un lucru extraordinar și o schimbare radicală sau o oportunitate pe care o așteaptă de 2 ani. Această perioada se anunță a fi memorabilă. Unii dintre acești nativi vor avansa ușor și bine în carieră în această perioada de timp, iar alții o vor face în 2022. Cei care în trecut îi supără, acum dispar ca prin magie.Mai multe surse de venit pot veni în drumul lor, iar asta le va mări câștigurile neașteptat.

Taurii scăpa de o problema pe care au tot avut-o în ultima perioada și în sfârșit pot respiră fără constrângeri. Luna August se anunță a fi bună din punct de vedere financiar. Nu uitați să vă consultați partenerul de viață înainte de a face orice fel de investiții, pentru că norocul vostru ține și de acest aspect.

Gemenii trebuie să învețe în această perioada să-și măsoare corect forțele. Ei au impresia că pot să le ducă pe toate, iar această perioada Saturn îi va învăța să fie mai selectivi cu modul în care își consumă energia. Schimbările în carieră sunt cele care în prima faza nu le convin, dar apoi își dau seama că tocmai acestea le-au scos dintr-un cerc negativ.

Racii au parte de o perioadă destul de riscantă dacă sunt dispuși să meargă înainte spre ceea ce își doresc pe moment cu orice risc, fără a se gândi la consecințe. Orice acțiune exagerată, fie că e vorba de un efort depus cu spatele, fie că e vorba de o relație de prietenie sau o aventură extraconjugală, are o consecință imediată sub atentă supraveghere a lui Saturn.

Leii au până în 10 Octombrie parte de atenția specială a lui Saturn atunci când vine vorba de căsătorie, parteneriate de afaceri, dușmani, datorii și abilitatea de a se vindeca. Noile evenimente, proiecte, parteneriate vor începe să meargă mai bine, iar cele vechi vor începe să dispară. În sfârșit puteți începe să primiți recompensele exact în funcție de meritul personal, de implicare și corectitudine.

Fecioarele vor avea parte de evenimente interesante, mai ales dacă sunt profesori, lucrează independent, în banca sau în guvern. Dacă aștepta o mărire de salariu sau niște câștiguri suplimentare, acest tranzit poate să le promita îndeplinirea dorinței. Oportunitățile vor veni în drumul lor, iar cu cât îi ajută și pe ceilalți, cu atât își creează o karma pozitivă și își atrag noi surse financiare.

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru fiecare semn zodiacal

Pentru Balanța , semnul lunii sau ascendent, perioada Iulie-Septembrie poate să fie un pic mai dificilă din punct de vedere financiar, iar anumite evenimente vă pot strica liniștea. Important este să va organizați din timp pentru a evita neplăcerile. Saturn îi va binecuvânta cu succes, beneficii și chiar lux acei nativi care au muncit pentru asta în ultimii ani.

Scorpionii trebuie să ia foarte în serios acest tranzit, deoarece afectează direct casa curajului, a forței de a-și atinge dorințele, a călătoriilor, a puterii personale. Aspectele sunt un pic mai ușoare decât au fost în ultimii doi ani, dar rezultatele bune vor fi mai puține. Motivația și dorința de a realiza niște planuri sunt cele care îi ajută să evolueze.

Sagetatorii au de rezolvat multe probleme în următoarea perioada, acestea fiind rămase restante din ultimii doi ani. Dacă până acum nu au reșit să obțină progresul dorit și lucrurile au tot întârziat să apară, Saturn va veni cu efecte pozitive pe harta lor. Acum au energia necesară să facă totul cu atenție, știu să-și selecteze mai bine prietenii și oamenii cu care se asociază, iar acesta este un mare progres.

Capricornii sunt afectați direct de această retrogradare, iar cu această ocazie profită să își rezolve treburile rămase restante. Unele situații neplăcute sau chiar negative în care s-au complacut de prea mult timp deja, dispar. Fie că își plătesc din datorii, impun respectul în față unor persoane sau adopta noi surse de câștig, tranziția poate fi lentă și necesită nervi țări, dar va aduce satisfacții mari financiare cu siguranță. Momentele plăcute petrecute în familie vor fi în această vara și toamna de neuitat!

Vărsătorii sunt guvernati de Saturn în astrologia vedică, iar pentru ei această planetă se ocupă de constituția organismului, imunitate, noroc, determinare. În perioada ce urmează se vor întâmplă multe lucruri interesante, iar până în 10 octombrie vor știi cu siguranță cine le este prieten și cine nu. Trebuie să fie atenți cum folosesc cuvintele, să-și vadă de treburile lor, să muncească la propriul proiect sau afacere dacă este cazul. Unii dintre acești nativi vor pleca mai des în deplasări sau poate își vor schimbă reședința. Dacă au luat deja împrumuturi făcute pentru a investi, va veni și profitul, totuși trebuie să fie cumpătați în cheltuieli.

Peștii au de câștigat în perioada următoare, mai ales că Saturn îi susține din punct de vedere financiar și îi ajută să aibă succes. Aceștia pot avea parte de o promovare și orice ating se transformă în aur dacă își dau un pic interesul. Pentru acei nativi care au în plan să se mute, acum este un timp bun. Schimbând ceva în viață lor, ei își vor schimbă norocul.