Horoscop 17-23 ianuarie 2021, prezentat de Mariana Cojocaru. Probleme pentru Tauri atât în dragoste, cât și pe plan financiar

Ana Anitoiu 17.01.2021, 16:35
Horoscop 17-23 ianuarie 2021, prezentat de Mariana Cojocaru. Probleme pentru Tauri atât în dragoste, cât și pe plan financiar

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, prezentat de Mariana Cojocaru. Taurii se vor confrunta cu probleme, atât în dragoste, cât și pe plan financiar. Și alte zodii vor trebui să fie pregătite pentru o perioadă mai grea și să acorde multă atenție la acțiunile lor, astfel încât să nu se trezească cu mari neplăceri.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021. Berbec

Berbecii n-au parte de vești bune de la astrologul Mariana Cojocaru, pentru această săptămână. Nativii acestei zodii s-ar putea confrunta cu tensiuni mari în familie ori într-o relație importantă pentru ei, fie cu partenerul de viață, cu un copil, cu un părinte, fie cu un prieten sau un coleg. Este posibil ca această încărcătură să provoace unele neplăceri în carieră sau asupra sănătății.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021. Taur

Taurii vor avea parte de dificultăți în ceea ce privește dragostea, cariera, și este posibil chiar să se confrunte cu unele probleme de sănătate. Acești nativi se vor putea simți dezorientați pe parcursul săptămânii 17-23 ianuarie. Conform astrologului Mariana Cojocaru, felul în care se vor descurca va depinde de karma fiecăruia dintre ei.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021. Gemeni

Pentru zodia Gemeni, este posibil ca pe parcursul acestei săptămâni să iasă la lumină unele secrete extrem de periculoase. Acestea ar putea avea capacitatea să le dea lumea peste cap – șocul va avea loc fie în relația cu persoana iubită ori cu familia, fie la locul de muncă sau în privința sănătății. Mulți dintre nativii acestei zodii nu vor ști ce decizii să ia.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, prezentat de Mariana Cojocaru. Probleme pentru Tauri atat in dragoste, cat si pe plan financiar
Horoscop

Horoscop 17-23 ianuarie 2021. Rac

Potrivit horoscopului săptămânii pentru Raci, aceștia ar putea întâmpina unele neplăceri în viața de cuplu sau în privința unor prietenii pe care le au. Mulți dintre acești nativi s-ar putea găsi între ciocan și nicovală. Se anunță unele cumpene în viitor, potrivit astrologului Mariana Cojocaru.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021. Leu

Nici pentru Lei nu vine o perioadă ușoară. Și acești nativi ar putea da de probleme în relația cu persoana iubită sau în plan profesional. În plus, este posibilă apariția unor probleme de sănătate. Rezultatul, conform astrologului Mariana Cojocaru, va depinde de karma fiecăruia.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021. Fecioară

Fecioarele se vor trezi la o răscruce de drumuri. Se anunță o perioadă tulburată în viața personală, în relația cu persoana iubită sau în legătură cu copiii. De asemenea, apare o nesiguranță în ceea ce privește sănătatea și cariera, potrivit astrologului Mariana Cojocaru.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021. Balanţă

Balanțele s-ar putea confrunta cu unele acțiuni injuste, ce le-ar putea marca. Acestea ar putea apărea la locul de muncă sau în plan personal. Pentru unii, sunt posibile trădări în dragoste. Nu este exclus să apară unele neplăceri în privința sănătății.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021. Scorpion

Nesiguranța este cuvântul-cheie pentru zodia Scorpion, în următoarea perioadă, atât în privința sănătății, cât și în cea a carierei sau chiar în dragoste. Acești nativi vor trebui să chibzuiască cu mare grijă fiecare mișcare pe care o vor face, astfel încât să nu cauzeze unele probleme majore.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021. Săgetător

Potrivit astrologului Mariana Cojocaru, persoanele care s-au născut în zodia Săgetător vor trece printr-o perioadă ”încordată”. Aceasta s-ar putea prelungi de la săptămâna menționată pe toată durata acestui an. Așa că este bine ca acești nativi să se înarmeze cu multă răbdare și mult tact.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021. Capricorn

Capricornii vor avea parte de bine în relația cu persoana iubită și întreaga familie. Nu se întrevăd mari probleme de sănătate pentru ei. Însă, este posibil ca ceva neplăcut să se întâmple în relația cu copiii lor, care ar putea fi foarte diferiți de ei.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021. Vărsător

Vărsătorii vor începe să se simtă dezorientați. Acești nativi vor depune eforturi mari ca să găsească soluții la unele probleme îi vor afecta, potrivit astrologului Mariana Cojocaru. Le este recomandat să trateze totul cu mult calm și o doză bună de optimism.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021. Peşti

Peștii ar trebui să fie foarte atenți la sănătate! Se anunță unele neplăceri la acest capitol. În plus, ar putea să apară unele probleme în carieră și în dragoste. Unii dintre nativi s-ar putea confrunta cu certuri puternice, iar alții ar putea chiar să ajungă la despărțire sau divorț.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...