Horoscop 14-31 martie cu Cristina Demetrescu. Cele mai norocoase zodii, ce îi așteaptă pe nativi

Stan Filon 14.03.2023, 11:49
Horoscop 14-31 martie cu Cristina Demetrescu. Cele mai norocoase zodii, ce îi așteaptă pe nativi

Astrologul Cristina Demetrescu a adus horoscopul pentru perioada 14-31 martie. Astfel, am aflat ceea ce îi așteaptă pe cei 12 nativi ai zodiacului. Trebuie specificat faptul că urmează două săptămâni complexe pentru toţi nativii, având în vedere că sunt două planete mari care au schimbat zodia. „Pe data de 25 martie, Marte iese din Gemeni, unde a stat şapte luni și ne-a zăpăcit pe toți cu ideile împrăștiate, și intră, evident, în semnul emoțional al Racului, unde va crea niște descătușări de emoții”, spune astrologul.

Horoscop 14-31 martie cu Cristina Demetrescu

Berbec

Nativii din zodia Berbec intră într-o perioadă care poate fi apăsătoare. Această perioadă îl trezește pe nativ din visare și îl face să fie responsabil, pentru el și pentru apropiații săi. Îi deschide, de fapt, ochii și îl face să vadă ce este important în viață.

Taur

Taurul are ceva probleme de sănătate, însă va înregistra un succes enorm. Fie că vorbim despre carieră sau despre afaceri, nativul va avea o perioadă foarte bună, pe care trebuie să o fructifice, deoarece nu se știe când se va mai întâlni cu astfel de oportunități.

Horoscop 14-31 martie cu Cristina Demetrescu
Horoscop 14-31 martie cu Cristina Demetrescu

Gemeni

Nativii Gemeni se vor relaxa, după o perioadă agitată. Vor fi atât de liniștiți, încât vor avea timp să cumpere tot ceea ce au nevoie. Fie că își vor cumpăra o excursie sau mobilă pentru locuință, aceasta le va oferi momente foarte frumoase, alături de cei dragi.

Rac

Horoscopul perioadei 14-31 martie spune că nativii Rac încep să vadă cu mai multă claritate drumul pe care trebuie să o apuce. Se va contura foarte bine înaintea ochilor lor și va face diferența dintre trecut și viitor. Vor alege calea cea mai bună pentru ei și familia lor.

Leu

Chiar dacă nu prea apreciază schimbările, deoarece este destul de conservator, Leul va avea parte de schimbări majore în această perioadă. Trebuie să le gestioneze bine și să scoată maximum din tot ceea ce i se oferă.

Fecioară

Fecioarele constată că încă mai au de învățat, fie că vorbim despre locul de muncă sau despre relația cu partenerul de viață. Vestea bună este că nativii au disponibilitatea să acumuleze informații și să devină mai buni.

Balanță

Balanțele au parte de o perioadă aglomerată la locul de muncă, însă vor fi răsplătiți financiar, ceea ce îi va mulțumi. Iubirea își face apariția în viața lor și va face să dispară monotonia din ultima perioadă.

Scorpion

Nativii Scorpion au avut o perioadă săracă atât din punct de vedere material, dar și spiritual. De-abia au găsit energia pentru a merge mai departe. Ei bine, situația se va schimba radical, în următoarea perioadă și vor recupera tot ce au pierdut.

Săgetător

Săgetătorii sunt norocoși. Sunt asaltați de oferte care mai de care mai profitabile și este posibilă să își schimbe chiar și locul de muncă. Au energie puțină, însă, așa că trebuie să și-o canalizeze acolo unde trebuie.

Capricorn

Nativii Capricorn care au urmat cursuri și specializări încep să culeagă roadele muncii lor. Veniturile acestora se vor rotunji bine, iar viața va deveni din ce în ce mai ușoară.

Vărsător

Vărsătorul este pe picioarele lui, își recapătă independența și realizează că este regizorul propriei sale vieți, așa că își va face viața așa cum îi place.

Peşti

Peștii sunt foarte nemulțumiți de locul de muncă, însă în această perioadă apar noi oportunități pe care nu ar trebui să le rateze. Pe plan sentimental, lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...