Horoscopul runelor 14-19 martie. Divinitatea va proteja o zodie, oare o fi a ta?

Beatrice Dumitru 14.03.2023, 09:55
Horoscopul runelor 14-19 martie. Divinitatea va proteja o zodie, oare o fi a ta?

Horoscopul pentru perioada 14-19 martie 2023. Este o perioadă cu multe emoții, sensibilitate și confuzie, vor fi zile pentru odihnă, pentru a putea reflecta, a medita și a contempla. Află ce le rezervă astrele celor 12 semne zodiacale în cea de-a treia săptămână a lunii martie.

Horoscopul runelor 14-19 martie 2023

Berbec

Săptămâna va fi plină de provocări pentru Berbec, atât la nivel mental, cât și emoțional, vei simți fluctuații care te-ar putea deruta și vei ajunge să crezi că ești pe drumul greșit. Folosește-ți intuiția și inteligența emoțională, iar atunci când ai îndoieli nu decide nimic important. Dacă ai nevoie de ajutor, cere-l.

Taur

Perioada aceasta va fi una de tensiuni în ceea ce privește proiectele tale pe termen mediu și lung. Vei avea îndoieli și confuzii care se vor proiecta și în relațiile de prietenie și de grup, evită să reacționezi impulsiv, păstrează-ți calmul, ai răbdare.

Gemeni

Este o perioadă fantastic de bună pentru Gemeni. Să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore. Unde apare schimbarea, trebuie să meargă bine înainte. Joi va fi cea mai tensionată zi a săptămânii pentru tine. Evită să iei decizii importante dacă nu ești foarte sigur.

Horoscopul runelor 14-19 martie. Divinitatea va proteja o zodie, oare o fi a ta?
Horoscopul pentru perioada 14-19 martie 2023.

Rac

Perioada va fi propice pentru a continua să avansezi în proiectele tale profesionale și va fi plină de dragoste. Racii care sunt singuri vor avea parte de o dragoste nouă, ceva fierbinte, pasional. De asemenea, acestea vor fi zile mai mult decât favorabile pentru a avea grijă de lumea ta spirituală.

Leu

Este o perioadă bună pentru a vindeca răni vechi pe care încă nu ai reușit să le spui cu voce tare, profită de asta, pentru că este răspunsul la multe întrebări pe care ți le-ai pus. Amintește-ți că semnul tău caută mereu să atragă atenția. Cineva care se gândește intens la Lei, le va trimite un cadou minunat.

Fecioară

Vei avea claritate asupra anumitor planuri care te-au umplut de incertitudine. Așa că ai încredere în tine și în instinctele tale, nu te îndoi de tine, pentru că ești capabil să realizezi lucruri mărețe. Ai grijă cu oamenii toxici din jurul tău

Balanța

Este posibil să apară ideea unei călătorii în cuplu sau o invitație la o întâlnire din partea unei persoane care ți-a plăcut de mult timp. Trebuie să ai grijă la pierderi, fii foarte atent la cardul tău de credit. Este o perioadă de reînnoire energetică care te va ajuta să crești pe plan financiar.

Scorpion

Perioada este favorabilă pentru a face planuri în cuplu sau să faci o propunere unui partener sau client, chiar dacă este foarte diferit de tine. În dragoste, vor fi zile foarte pasionale, sexul domină înaintea rațiunii. Ai parte de vești bune și s-ar putea să primești un cadou surpriză.

Săgetător

Va exista un plan important pentru tine care are de-a face cu stabilitatea familiei, așa că vei începe să trăiești mai mult alături de cei dragi într-un mod mai sănătos. Uneori te îndrăgostești de oameni care nu sunt pentru tine. O perioadă mai tumultuoasă, deoarece vei fi bombardat cu mesaje.

Capricorn

Va trebui să ai multă stimă de sine pentru a lucra în domeniile cu oportunități. Vei fi foarte intuitiv și poți atrage oportunitățile de care ai nevoie pentru proiectele tale. Începi să fii mai favorizat de astre, mai ales pentru că ești o persoană harnică și muncitoare.

Vărsător

Vei vedea rezultatul eforturilor tale, îmbunătățindu-ți situația financiară. Este sfârșitul unei perioade proaste în sfera economică și sentimentală. Ar trebui să te detașezi de familia ta, să fii mai independent și să ai o relație a ta.

Pești

Va trebui să înveți să-ți stabilești limite mai sănătoase. Mai presus de toate, în chestiuni de dragoste, muncă și prietenii. Nu-ți fie frică să tai legăturile cu oameni care nu sunt buni pentru tine. Încearcă să îți clarifici sentimentele și să definești ce-ți dorești pentru viitorul tău.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...