Horoscop, 14-15 martie 2020. Decizie importantă în acest weekend, pentru Vărsător

Diana Radu 13.03.2020, 14:38
Horoscop, 14-15 martie 2020. Decizie importantă în acest weekend, pentru Vărsător

Astrologii au prezentat horoscopul pentru 14-15 martie 2020, iar potrivit acestora se anunță schimbări și decizii importante pentru nativii zodiacului. Iată ce prevăd astrele pentru fiecare zodie în parte și ce zodie va avea noroc de bani!

Horoscop, 14-15 martie 2020. Ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste?

Berbec

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor avea parte de un weekend excelent. Nativii se vor reîntâlni cu o persoană dragă din copilărie cu care vor depăna amintiri și se vor distra copios. Astfel, Berbecii își vor încărca bateriile pentru săptămâna care vine.

Taur

Taurii au provocat mai multe discuții și discuții în contradictoriu cu câțiva prieteni, drept urmare weekend-ul acesta vor încerca să evite pe cât posibil să dea ochii cu aceștia. Sfatul astrologilor este să apelați la ajutorul partenerului de cuplu, deoarece acesta v-ar putea scoate din încurcătură.

Gemeni

Gemenii trag, în sfârșit, linie între viața profesioanlă și cea personală. Însă, vor observa că au rămas pe dinafara cercului de prieteni din cauza faptului că s-au axat numai pe serviciu. Dar, cu puțin efort nativii se vor integra din nou în grup și se vor distra așa cum nu au mai făcut-o de mult timp.

horoscop, 14-15 martie, astrologi, astre, previziuni
Horoscop, 14-15 martie 2020

Rac

Pentru Raci se anunță un weekend dificil. Nativii au de luat mai multe decizii în legătură cu situația amoroasă. Tensiunea a ajuns la cote maxime și este nevoie neapărat de o decizie sau de niște schimbări importante.

Leu

E momentul ca Leii să spargă pușculița. Nativii au fost foarte strângători și chibzuiți de-a lungul timpului, iar acum au ocazia să-și achiziționeze acel bun pe care și l-au dorit dintotdeuna. Această realizare îi va face extrem de fericiți pe nativi.

Fecioară

Nativii simt nevoia să umple golul provocat de o despărțire prin foarte multe cumpărături inutile. Astfel, nativii vor cheltui făsă să-și dea seama mai mulți bani decât și-au propus. Sfatul astrologilor este să alegeți altă cale de a exterioriza și de a depăși acest moment critic.

Balanță

Balanțele au parte de o revedere cu o persoană care i-a ajutat foarte mult într-un moment critic din viața lor, în care nimeni nu a făcut-o. Aăpariția acestei persoane nu este întâmplătoare, ci este menită să vă de și mai mult curaj de a crede în forțele proprii.

Scorpion

Scorpionii își vor petrece weekend-ul ocupându-se de afaceri. Așadar, aceștia vor fi prinși într-o tornadă de telefoane și de treburi de rezolvat, însă la finalul perioadei specificate nativii ar putea primi o veste bună care va merita tot efortul pe care l-au depus.

Săgetător

Nativii au noroc de bani. Aceștia primesc înapoi o sumă de bani pe care au împrumutat-o mai demult, iar astfel reuțesc să plece într-o mini vacanță pentru câteva zile pentru a se relaxa. Astfel, nativii își vor încărca bateriile pentru noile provocări ce vor veni.

Capricorn

Pentru Capricorni se anunță un weekend vesel împreună cu gașca de prieteni. De asemenea, nativii vor avea timp să se și odihnească după săptămâna grea pe care au avut-o. Iar asta nu e tot, nativii găsesc timp și pentru pasiunile lor.

Vărsător

Vărsătorii decid că e momentul pentru a face niște schimbări în viașa lor. În primul rând își vor schimba domiciliul, după care își vor căuta alt job. Schimbările acestea sunt binevenite, mai ales după ce nativii au ieșit dintr-o relație lungă.

Pești

Acești nativi vor pleca într-o excursie spontană plănuită de ceva timp de partenerul de cuplu. Astfel, nativii vor petrece clipe prețioase în familie, se vor relaxa și se vor simți mai iubiți ca niciodată.

Urmăriți Impact.ro și pe