Horoscop, joi, 12 martie. Zodiile care își rezolvă problemele de sănătate

Redacția IMPACT 11.03.2020, 17:03
Horoscop, joi, 12 martie. Zodiile care își rezolvă problemele de sănătate

Foarte mulți nativi ai zodiacului european își rezolvă problemele de sănătate. Poate fi vorba și despre acele detalii, care îi sâcâiau de ceva vreme. Pentru joi, pe 12 martie, astrologii anunță vești foarte bune. Totuși, sunt puse sub lupă zodiile Pești sau Vărsător.

Horoscop, joi, 12 martie. Zodiile care își rezolvă problemele de sănătate

Berbec – Pe acești nativi îi așteaptă un drum foarte lung, pentru care se străduiesc în prezent să facă rost de bani. Și nu doar atât, pentru că este vorba despre o persoană foarte specială, cu care ar putea avea chiar planuri de căsătorie. Mai mult, au nevoie să își stabilizeze mai întâi finanțele, pentru a putea să își înceapă noua viață, așa cum și-o doresc.

Taur – Au nevoie să se consulte și cu viitorii lor parteneri de afaceri, pentru a vedea cum își pot îmbunătăți partea financiară. Au de înfruntat diverse provocări, dar acest aspect nu îi sperie. Vor primi foarte multe laude pe scena socială, în viitorul cât mai apropiat, notează știrileprotv.ro.

Gemeni – Pe acești nativi ai zodiacului îi așteaptă o întâlnire foarte importantă. Este vorba despre o persoană foarte specială, exact așa cum și-o doresc, și ce le iese în cale. Gemenii ar putea chiar să primească o ofertă pentru un loc de muncă, din străinătate. Fie să își avanseze studiile, în afara țării.

Rac – Luna martie vine și cu suficiente provocări pentru Raci. Își pot rezolva o problemă de sănătate, pentru care sunt nevoiți să meargă la medic. Fie vor face investigații și vor respecta indicațiile primite din partea specialiștilor. Racii pot lua și câteva decizii financiare, pentru că ar putea muta bani dintr-un cont în altul, drept strategie.

Horoscop, joi, 12 martie. Zodiile care își rezolvă problemele de sănătate
În ziua de joi, pe 12 martie, foarte mulți nativi ai zodiacului își pot trata afecțiunile de sănătate

Leu – Acești nativi pot face câteva cumpărături de ordin casnic, cu ajutorul banilor strânși din greu. Mai mult, ar putea să se bucure și de o reducere, fie de câteva chilipiruri. Dacă vor interacționa mai mult cu șefii, ar putea cere câteva lucruri pe care nici nu îndrăzneau să le atingă. E o perioadă din an în care își pot schimba viața în bine.

Ce se întâmplă cu Peștii, la mijlocul lunii martie

Fecioară – Pot pleca la drum lung, din pricina afacerilor, dar ar putea la fel de bine să facă și o călătorie în interes personal. Vor avea doar de câștigat dacă își urmează instinctele mai mult, în această perioadă.

Balanță – Pot avea noi parteneri care să îi însoțească în afaceri. Vor căpăta prestigiu, făcând astfel și un salt la nivel profesional. Ar putea să își reia câteva inițiative mai vechi, de-a găsi o nouă locuință, în care să se mute.

Scorpion – Fac demersuri importante în găsirea unui nou loc de muncă. De aceea, vor avea o perioadă încărcată, în care se vor întâlni cu multe persoane de care depinde viitorul lor, pe planul carierei.

Săgetător – Au parte de mari surprize, mai ales în relația de cuplu, pentru că vor avea parte de toată susținerea partenerului. Acesta este mai implicat ca până acum în toate activitățile casnice. Pentru mulți nativi poate fi un an foarte special, și vor atinge noi culmi sociale.

Capricorn – Se bucură de o reușită din partea cuiva din familia lor. De aceea, vor ieși probabil în oraș pentru a marca acest moment cât se poate de important. Ar putea să li se acorde un împrumut, precum un credit de la bancă, iar cu banii vor face tot ce și-au propus.

Vărsător – Acești nativi își vor putea reface viața sentimentală, însă nu înainte să își rezolve câteva probleme. Vor fi nevoiți să discute toate aspectele care îi deranjează și să pornească cu inima curată la drum, alături de noul partener.

Pești – Ar putea să le ceară șefilor mai multe beneficii sau chiar o mărire de salariu, dar nu trebuie să forțeze nota. Vor vedea că dacă au răbdare ar putea să își rezolve acele lucruri pentru care s-au stresat îndelung. Mai ales în plan profesional urmează o perioadă foarte benefică pentru Pești.

Urmăriți Impact.ro și pe