Horia Vîrlan, din nou la Prima Tv după un an de pauză. Cum va fi noua emisiune a lui

Redacția IMPACT 13.07.2020, 17:00

Celebrul bucătar Horia Vîrlan revine pe micile ecrane, după un an de pauză. Cunoscutul realizator TV va fi prezent în cadrul unui show culinar diferit față de cel cu care ne-a obișnuit până acum.

Ce show culinar pregătește Horia Vîrlan

Maestrul bucătar va avea o nouă emisiune la Prima TV, care îi va avea în centru pe mai mulți români din țară, cu talent în gastronomia tradițional românească. Pentru realizarea acestui nou show culinar, Horia Vîrlan va pleca în țară într-un așa numit turneu, pentru a-i cunoaște pe tinerii care sunt talentați la gătit și care vor să se afirme în acest domeniu, anunță reprezentanții postului Prima TV, citați de paginademedia.ro.

Înscrierile la casting au început deja, iar prestațiile candidaților vor putea fi văzute pe micile ecrane, cel mai probabil începând cu această toamnă.

Horia Vîrlan are 57 de ani, este absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA și posesor al diplomei de „Maestru în Arta Culinară”. Horia a lucrat atât în România, cât și în străinătate, în SUA și Ungaria, de unde a plecat cu o vastă experiență la nivel gastronomic. Începând cu primăvara anului 2015, telespectatorii l-au putut urmări la Prima TV, în cadrul mai multor emisiuni precum „Cireșa de pe Tort”, emisiunea care l-a consacrat, de altfel, „Mama mea gătește mai bine”, „Super Cireașa de pe Tort” și „În bucătărie cu Horia Vîrlan”. Realizatorul de show-uri culinare părăsise Prima TV în toamna anului trecut, pentru că, scrie paginademedia.ro, acesta nu s-a putut înțelege cu reprezentanții postului în privința banilor.

„2019 a fost un an destul de bun, am realizat destul de multe din lista ce mi-o impusesem, iar probleme de santate sau legate de familie nu au fost”, spunea Hori Vîrlan într-un interviu pentru TV Mania.

În prezent, el a ajuns unul din cei mai apreciați și iubiți bucătari din România.

Urmăriți Impact.ro și pe