Helmut Dukadam e explicat cine era omul de la FCSB care îl turna la patron. Anamaria Prodan nu va suporta dezvăluirile

Marian Cărăvan 22.06.2020, 11:00

Helmut Duckadam nu mai este de mai bine de o săptămână directorul de imagine al celor de la FCSB, după ce și-a dat demisia din această funcție pe care a deținut-o un deceniu. Fostul mare portar al Stelei vine cu dezvălui incendiare despre ceea ce a trebuit să îndure la echipa patronată de Gigi Becali.

Helmut Duckadam a explicat cine era omul care îl turna la patron, iar Anamaria Prodan nu va suporta dezvăluirile

Helmut Duckadam s-a considerat mai mereu marginalizat la FCSB și exclus inclusiv de la petrecerile de final de sezon, când se să sărbătorea câștigarea unui trofeu. „Eroul de la Sevilla” a dezvăluit că unii antrenori nici nu îl băgau în seamă, iar unul dintre ei ar fi chiar Laurențiu Reghecampf, cel care a și adus două titluri de campion pentru FCSB. Fostul mare portar era convins că Reghecampf era cel care de multe ori îl turna la Gigi Becali pentru ceea ce făcea și pentru declarațiile sale critice obiective la adresa echipei și a făcut o dezvăluire în acest sens, cu date concrete, ce nu i-ar pica tocmai bine Anamariei Prodan.

„A fost un meci la Astra, în care am pierdut cu 4-3 sau ceva în genul ăsta, oricum a fost un scor foarte mare și după meci am avut o declarație undeva că avem probleme cu fundașii centrali. Greșiseră în acea partidă. După aceea, m-a sunat patronul, deci nu Reghecampf, ci patronul, să îmi explice că asta e echipa, ăștia sunt jucătorii, atâția bani a avut să cumpere acei jucători. Totul trecea pe la patron. Dacă aveau ceva să îmi reproșeze, îi spuneau patronului. Eram convins că venea dinspre Reghecampf, dar nu era problemă, eu nu m-am supărat pe chestii din astea. Eram obișnuit, unii mă făceau servitor, alții întrebau de ce critic echipa. Nicicum nu era bine”, a spus Helmut Duckadam, pentru GSP.

Ce l-a durut cel mai tare pe Helmut Duckadam. Și-ar fi dorit asta

Fostul director de imagine al FCSB a mărturisit că Laurențiu Reghecampf sau ceilalți oficiali ai roș-albaștrilor nu l-au invitat la petrecerile de celebrare a titlurilor câștigate sau la grătarele organizate în timpul liber.

„Nu am fost niciodată invitat la acele grătare, la sărbătoare atunci când câștiga campionatul. Aceste lucruri m-au durut, mi-ar fi plăcut și mie să merg”, a mai spus Helmut Duckadam.

Acesta a declarat că Ilie Stan a fost singurul antrenor care a avut inițiativa de a-l implica în viața echipei, iar Laurențiu Reghecampf s-a declarat deranjat, spunând că îl lua și el în deplasări pe fostul mare portar al Stelei.

Helmut Duckadam și-a demisia de la FCSB după ce ajunsese să câștige doar 2.000 de lei pe lună. Gigi Becali tăiase drastic salariile, astfel că fosta glorie a Stelei primea un salariu ridicol. Mai mult decât atât, Helmut Duckadam susține că a simțit că nu mai era dorit la FCSB și de aceea a renunțat.

Urmăriți Impact.ro și pe