FOTO EXCLUSIV

Grigore Leșe, surprins când credea că nu-l vede nimeni! Îngândurat, cântărețul de folclor nu a ținut cont nici de ploaie FOTO EXCLUSIV

Badea Violeta 11.05.2023, 16:00

Grigore Leșe nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică tradițională românească, din zona Țării Lăpușului. Acesta a fost surprins, de curând, de fotoreporterii Impact.ro într-o ipostază inedită pe o stradă din Capitală. Ce face cântărețul de folclor atunci când nu îl vede nimeni!

Ce făcea Grigore Leșe pe o stradă din Capitală

Grigore Leșe, în vârstă de 69 de ani, este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică tradițională din România, mai exact din zona Țării Lăpușului.

Artistul are în repertoriul său numeroase melodii vechi, care provin din folclorul autentic al zonei și care marchează evenimente extrem de importante din viața omului.

Totodată, Grigore Leșe stăpânește foarte bine și câteva instrumente muzicale. Pe plan personal, artistul este divorțat și are un fiu. În trecut, cântărețul de folclor a fost căsătorit cu Mărioara Voichița Leșe, o interpretă de muzică populară. Din acest mariaj, Grigore Leșe s-a ales cu un băiat pe nume Ciprian.

Acum, însă, artistul își duce bătrânețea singur, așa cum, de altfel, a fost și surprins de către fotoreporterii Impact.ro pe o stradă din Capitală. Extrem de îngândurat, cunoscutul artist se plimba nestingherit prin zona Ateneului, fără să-i pese de ploaia de afară.

Totuși, Grigore Leșe a atras atenția prin vestimentația aleasă într-o zi ce părea a fi de toamnă. Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni negri, un palton maro și o pălărie de culoare închisă, celebrul interpret demonstrează încă o dată că are o prestanță aparte.

Citește și Motivul scandalului dintre Grigore Leșe și Constantin Enceanu. „Să pună mâna pe dicționar”!

Grigore Lese
Grigore Lese

Viciul de care a scăpat definitiv Grigore Leșe

În urmă cu ceva timp, Grigore Leșe a recunoscut că a fost dependent de alcool. De curând, artistul și-a sărbătorit ziua de naștere, ocazie cu care a acordat un interviu în care a promis, încă o dată, că nu va mai bea până când va închide ochii.

„Nici măcar astăzi, de ziua mea, când am împlinit 69 de ani, nu mi-am permis să-mi încalc promisiunea făcută mie însumi, aceea că nu voi mai bea până când voi închide ochii! Capitolul acela e definitiv închis pentru mine.

Am în fiecare zi, în faţa ochilor, sticle cu horincă, de tot soiul. Am horincă de cireşe, de prune, de mere. Dar cum le-am primit, cândva, aşa sunt şi astăzi, neatinse. Le mai sărut, din când în când, şi apoi le pun la locul lor. Nu simt nevoia!”, a declarat îndrăgitul cântăreț de folclor.

Citește și Grigore Leşe a împlinit 69 de ani. Ce interdicție și-a impus singur: „De peste 20 de ani!” EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...