Greșeala pe care o fac toate femeile când merg la restaurant. Nici măcar nu își dau seama că este un gest foarte urât

Badea Violeta 05.10.2022, 23:51
Greșeala pe care o fac toate femeile când merg la restaurant. Nici măcar nu își dau seama că este un gest foarte urât

La orice vârstă, indiferent de poziţia socială sau de funcţia pe care o ocupi, trebuie să știi cum să te comporți în diferite situații, inclusiv atunci când ieși să iei masa la restaurant. La fel cum o femeie apreciază un bărbat manierat și elegant, și ea este mult mai bine văzută dacă se comportă ca o adevărată doamnă. Iată greșeala pe care o fac toate femeile când merg la restaurant!

Ce nu trebuie să faci la restaurant

Suntem în anul 2022 și, din păcate sau din fericire, constatăm că multe lucruri s-au schimbat, însă, există reguli de bază de conduită și etichetă pe care trebuie să le respectăm și care sunt încă în vigoare, de aceea astăzi vom vorbi despre cum trebuie să te comporți atunci când mergi la restaurant.

De cele mai multe ori, femeile obișnuiesc să-și așeze geanta la voia întâmplării, uneori aceasta își găsește locul chiar și pe masă. Acest gest pe lângă faptul că este nepoliticos, poate fi și lipsit de considerație, deoarece am putea să le răpim spațiul celor care ne însoțesc și care doresc să ia masa cu noi.

Știm că geanta, pe lângă faptul că arată foarte bine, este și o necesitate, dar există și alte modalități mai simple și mai politicoase de a rezolva această problemă, fără a lua din spațiul celor care iau masa și fără a afecta imaginea de vis a unui eveniment social, nu cădeți în acest obicei care ar putea fi privit cu ochi răi de către însoțitori și străini.

Citelte și Trucul pentru a menține chiftelele pufoase după ce le prăjești. Doar bucătarii din marile restaurante știu acest secret!

Ce nu e bine sa faci la restaurant
Ce nu e bine sa faci la restaurant

Unde îți pui geanta la restaurant?

Niciodată pe masă! Potrivit specialiștilor, cel mai bun loc pentru a lăsa poșeta este între spate și scaun atunci când vine vorba de un eveniment formale.

Pentru restaurant, expertul recomandă să așezi geanta pe cotiere sau să o agăți pe spătarul scaunului, însă, dacă ți-e teamă să nu fie furată, o poți pune și pe genunchi, însă cel mai bun loc pentru a o așeza este pe un cuier, este cea mai confortabilă și mai sigură opțiune.

Citește și Clotilde Armand, în război cu un celebru local din București. De ce a trimis ANAF să verifice activitatea restaurantului din Parcul Herăstrău!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...