Greşeala pe care a făcut-o anul acesta Elena Udrea. Carmen Harra, despre cea mai celebră femeie din politica românească: „Perioada de răscruce”

Andra Daoud 15.07.2022, 09:51
Greşeala pe care a făcut-o anul acesta Elena Udrea. Carmen Harra, despre cea mai celebră femeie din politica românească: „Perioada de răscruce”

A trecut aproximativ o lună de când Elena Udrea a ajuns în spatele gratiilor, la penitenciarul pentru femei de la Târgșor. Avocații fostului ministru al Turismului au formular o cerere de suspendare a pedepsei, însă aceasta a fost respinsă de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Ce se întâmplă cu Elena Udrea în arest și ce spune Carmen Harra despre acțiunile care au dus la arestarea acesteia.

Carmen Harra a vorbit despre situația în care se află Elena Udrea

2022 este un an dificil pentru Elena Udrea. Aceasta a primit o condamnare de 6 ani de închisoare cu executare și își va petrece cel puțin două treimi din această pedeapsă în spatele gratiilor. Fostul ministru al Turismului a încercat să fugă în Grecia înainte de pronunțarea sentinței, însă polițiștii au prins-o pe teritoriul Bulgariei. Udrea a stat câteva săptămâni în arest acolo, iar în luna iunie a fost transferată în România, la penitenciarul pentru femei de la Târgșor.

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, susține că a știut tot timpul ce o așteaptă pe Elena Udrea, bazându-se pe intuiție, dar și pe acțiunile celei supranumite „blonda de la Cotroceni”.

„Mă uit la Elena Udrea de ani de zile și am știut că o să se ajungă aici. Eu anticipez, pur și simplu, bazat pe potențialul ăsta de a folosi intuiția. Anticipez unde merge omul cu acțiunile lui. (…)

Ea încă mai poate naviga o perioadă de timp, să încerce să inducă în eroare, poate, autoritățile, dar intră într-un an karmic. De acolo nu mai are loc de întors. (…) Noi putem să fraierim pe oricine, să furăm, să facem… dar nu putem să ne fraierim propriul nostru destin! Nu putem să-l inducem în eroare pe Dumnezeu!

Este o divinitate și o ordine universală peste care nu putem să trecem. Oricât am fi de deștepți, oricâți bani am avea, oricâtă putere am avea, se încurcă undeva planurile noastre și nu ies așa cum am vrut noi. (…) Karmele ei încep s-o urmărească și ea trebuie să le plătească. Ea va ajunge, până la urmă, să își plătească pedeapsa și va ajunge în pușcărie”, a precizat Carmen Harra în emisiunea „Online Story”.

Greseala pe care a facut-o anul acesta Elena Udrea. Carmen Harra, despre cea mai celebra femeie din politica romaneasca
Elena Udrea a ajuns in penitenciar in Romania la jumatatea lunii iunie

Ce probleme ar avea Elena Udrea în închisoare

Aflată de o lună în spatele gratiilor în România, despre Elena Udrea s-a spus că ar fi slăbit foarte mult în închisoare și că s-ar confrunta cu unele probleme de sănătate. Impact.ro a făcut o solicitare către penitenciarul Târgșor, iar zilele trecute a primit un răspuns din partea reprezentanților închisorii.

„Elena Udrea nu a fost niciodată în situația de refuz de hrană, cum o numim noi. De asemenea, pot să vă spun că primește hrana zilnică asigurată de penitenciar, în regim de penitenciar. În plus, medicul unității trece potrivit programului să o viziteze sau la dorința ei, așa cum procedează cu oricare alt deținut, de altfel. Pe scurt, nu există probleme majore, de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme”, a precizat Cosmin Dorobanțu, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSNAP)pentru impact.ro.

Conducerea închisorii a mai precizat că nu poate face publice informații despre starea de sănătate a Elenei Udrea, fără acordul acesteia.

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe