Golden Buzz la Românii Au Talent! Momentul care a fascinat România

Ana Anitoiu, Anca Manolica 29.03.2021, 22:40
Golden Buzz la Românii Au Talent! Momentul care a fascinat România

Se dă Golden Buzz la ”Românii au Talent”! Un concurent i-a cucerit pe jurați în ediția de luni, 29 martie, a emisiunii de divertisment de la Pro TV.

Încă un Golden Buzz la Românii au Talent

Update

Raisa Chiribuță este tânăra care a reușit să primească Golden Buzz. Alexandra Dinu a fost cea care a apăsat butonul auriu. În vârstă de 11 ani, fata a fost profund emoționată de vestea uriașă primită și anume că a fost trimisă direct în semifinalele show-ului.

Raisa Chiribuță
Raisa Chiribuță

A fost ceva fantastic. A fost fabulos. Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată. Nu pot să-mi imaginez cum a fost posibil așa ceva. Este incredibil. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăiești la Românii au Talent, Alexandra Dinu

Ediția de luni, 29 martie a emisiunii ”Românii au Talent” îi va trece pe jurați prin toate stările posibile. Dacă unii concurenți se vor prezenta cu momente mai degrabă neimpresionante, alții îi vor lăsa cu gura căscată la propriu.

De exemplu, trei acrobate au venit tocmai de la Roma ca să impresioneze juriul de la ”Românii au Talent”, iar o fetiță care arată ca o mică păpușă Barbie îi va cuceri pe jurați cu un număr de dans. Cu dansul ei Salsa, ea îl va face pe Florin Călinescu să spună că i-a dat un fresh ce i-a mai adăugat vreo 20 de ani la viață. Pe scenă a încântat și Raisa, în vârstă de 11 ani, cu un număr de dans spectaculos. Totuși, un singur număr din emisiune va face pe cineva de la masa juriului să dea un Golden Buzz.

Un rapper cu o poveste de viață tulburătoare, Golden Buzz la Românii au Talent

Până acum, a primit un Golden Buzz un rapper tânăr care a venit la Românii au Talent cu un număr bine pregătit, dar și cu o poveste de viață tulburătoare. GIM a fost lăsat la orfelinat când avea 9 luni. De atunci, toată viața lui a fost haos. Nu a rezistat despărțirii de fratele lui, care a fost adoptat, motiv pentru care a fugit de la casa de copii pe când avea doar 11 ani.

”Am stat trei ani de zile în stradă,(…) noi avem acolo în Timișoara niște țevi, am săpat dedesubt, am pus cartoane, păturici, să nu se simtă umezeala aia,…emană atâta căldură că puteam să stau și în pielea goală în timpul iernii. Iar când era foamea aia, făcea Dumnezeu, că altcineva nu putea să facă, să am mă..să primesc, știi…fără să cer”, a spus tânărul care a lucrat ca muncitor pe șantier.

Golden Buzz la Romanii au Talent! Cine este concurentul care i-a cucerit, luni seara, pe jurati
Art of Robots

O mică harpistă, Golden Buzz la Românii au Talent

Un alt Golden Buzz la Românii au Talent a fost primit de o mică harpistă. Daria Batschi-Beleca a încântat juriul cu o interpretare angelică, iar Andi Moisescu a decis să o răsplătească apăsând butonul special.

”Harpa este un instrument elegant, este ceva mai deosebit, nu găsești oriunde hapiști. Sunt foarte puține persoane care cântă la harpă sau care au înclinații de genul ăsta. Am descoperit harpa în clasa a V-a. Mi s-a dat o listă de instrumente, printre care și harpa. Profesoara era acolo și când am intrat în sală, parcă intrasem în altă lume. Am zis că gata, rămân la harpă. Au urmat recitaluri, concursuri internaționale. Vreau un viitor de solistă și vreau să încerc și cariera de profesoară, să ajut copiii, să nu le fie frică de greșeală.”, a spus Daria la Românii au Talent.

O contorsionistă, Golden Buzz la Românii au Talent

Totodată, un Golden Buzz i-a revenit unei contorsioniste. Ruslana Krutas studiază la Academia de Circ de la Kiev. Deși părinții ei nu au legătură cu domeniul artelor, o susțin în ceea ce face. În plus, are și un iubit care o susține.

Ruslana deține un record mondial, pentru numărul în care sparge cu spatele 24 de baloane. Contorsionista a spus că dacă va ajunge în finală, va pregăti ceva deosebit pentru telespectatori. Tânăra are capacitatea de a desface sticle de bere cu talpa piciorului.

Golden Buzz pentru un număr de dans impresionant

Alți concurenți care au fost norocoși să primească un Golden Buzz sunt băieții de la Art of Robots”, cu vârste între 20 şi 26 de ani, din Republica Kârgâză. Aceștia au prezentat un număr de dans fenomenal.

”Băieți, sunteți fantastici! Eu n-am văzut în viața mea un asemenea performance, la nivelul acesta de figuri de dans, de punere în scenă, de exactitatea mișcărilor. Sunt șocat de-a dreptul”, a spus Smiley, care a dat Goden Buzz în locul lui Andi Moisescu. ”Mulțumesc, Smiley, că mi-ai auzit și gândurile, nu numai vorba!”, a spus cel de-al patrulea jurat ”de drept” de la ”Românii au talent”, de acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...