EXCLUSIV. Primele declarații ale lui ”Gogoașe” după operația grea prin care a trecut. Care este starea lui de sănătate, acum

Alexandru Catalan 27.10.2020, 10:54
EXCLUSIV. Primele declarații ale lui ”Gogoașe” după operația grea prin care a trecut. Care este starea lui de sănătate, acum

Actorul Constantin Zamfirescu, alias „Gogoașe” din serialele „Trăsniții” și „Trăsniți în NATO” de la Prima TV, se simte bine după operația de extirpare a rinichiului suferită luni, 26 octombrie și a făcut primele declarații pentru Impact.ro. 

”Gogoașe” din Trăsniții, primele declarații după ce a trecut cu bine prin operație

„Momentan este în regulă și cu moralul destul de bun după o asemenea intervenție chirurgicală. Nu poate primi vizite, fiindcă se află la Terapie Intensivă și după cum toată lumea știe, nu se poate intra în aceste zile în spitale, din cauza situației actuale cu COVID-ul. Nici nu vreau să vă spun prin ce peripeții am trecut ca să reușesc să-l văd aseară preț de câteva minute, să mă asigur că e bine!”, a povestit pentru Impact.ro Cătălin Marin, cel mai bun prieten al său, supranumit și ”Vandame” după rolul pe care l-a interpretat tot în „Trăsniți în NATO”.

”Vandame” a adăugat că următoarele trei sau patru zile vor fi decisive pentru amicul său Costică ”Gogoașe”, întrucât dacă nu vor exista complicații post-operatorii  sunt șanse mari ca el să se întoarcă acasă la finele săptămânii. Decizia finală o vor avea însă medicii.

„Cel mai mult mă bucur, și nu numai eu, că operația a decurs normal și că nu au intervenit complicații. Mi-a spus să vă transmit că e bine și că e încrezător”, a adăugat Cătălin Marin, din vocea căruia se puteau intui încă emoțiile trăite după nefericitul eveniment consumat în viața prietenului său.

Fusese diagnosticat cu cancer la rinichi

Cătălin Zamfirescu, 52 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la rinichi, motiv pentru care a trebuit să-i fie extirpat unul dintre aceste două organe. Intervenția a fost făcută la Spitalul Clinic de Nefrologie „Doctor Carol Davila” din București.

O asemenea operație poate dura și trei ore, în medie, dar refacerea ține foarte mult de natura fiecărui pacient. În plus, Constantin Zamfirescu, care a preferat să țină secretă această dramă din viața sa, a anunțat doar în preziua operației, pe pagina sa de facebook, încercarea prin care trece, precizând că are nevoie de donatori de sânge, întrucât o intervenție chirurgicală de acest tip necesită o mare cantitate.

„O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davila. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Și sunt mulți ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a scris el duminică pe Facebook. Cătălin Marin ”Vandame” şi Constantin Zamfirescu ”Gogoaşe” au fost implicaţi în proiectul de la Prima TV încă de la începuturi și au apărut aproape zece sezoane în serialul ce a purtat diverse nume.

În 2018 cei doi au decis să încheie capitolul „Trăsniţii“ pentru a încerca alte proiecte. Împreună cu cei doi a mai plecat și Lavinia Stoica, alias ”Sofia”, din serial.

Urmăriți Impact.ro și pe