Giulia Anghelescu, probleme mari de sănătate. Ce se întâmplă cu artista: „Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni”

Ioana Bucur 15.12.2020, 14:28

Giulia Anghelescu a dus o luptă cumplită, cu un dușman bine ascuns. Timp de aproape un an de zile, și-a ascuns suferința departe de ochii publicului. Simptomele bizare nu au ajutat la stabilirea rapidă a unui diagnostic. În urma unui set complex de analize, specialiștii au descoperit ce avea, de fapt, artista. Acum, viața ei s-a schimbat radical.

Giulia Anghelescu, probleme mari de sănătate. Care este boala cu care se luptă de aproape un an de zile

„Eram , practic, atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în opt luni”. Este mărturia șocantă făcută de Giulia Anghelescu, despre problemele de sănătate cu care se confruntă de aproape un an. Cu toate că bănuia care ar fi putut fi motivul suferinței sale, artista a dezvăluit că a refuzat să creadă că se număra printre cei afectați, mai ales pentru că era convinsă că era vorba mai mult despre un mit născut în mediul online și care, de fapt, nu ar exista. Doar că, în momentul în care a ajuns în fața unui medic, analizele arătau un singur diagnostic: intoleranță la gluten.

„Începusem să mă umflu. Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni. Bineînțeles că prima mea reacție a fost că hai că nu există intoleranță la gluten, că prea mi se părea că toată lumea are această suferință în ultimii ani, mai ales în partea asta de online și nu am crezut până când nu m-am dus să mă verific și așa a fost. Între timp m-am împăcat cu această intoleranță”, a povestit Giulia Anghelescu.

Boala cu care se luptă Giulia Anghelescu, de aproape un an
Diagnosticul i-a schimbat stilul de viață

Cum i s-a schimbat viața, după ce a descoperit că are intoleranță la gluten

Așadar, Giulia Anghelescu a simțit pe propria piele că intoleranța la gluten nu este doar o „modă”, ci o afecțiune serioasă, ce are un impact uriaș asupra vieții celor care suferă de ea. Pentru a ține în frâu simptomele, medicii i-au recomandat un regim de viață strict. Acum, artista are mare grijă cum își alege alimentele ce îi ajung în farfurie. Ea a mai dezvăluit că, în prezent, gătește de două ori, orice fel de mâncare: o dată pentru familia ei, apoi pentru ea. Cu toate astea, există și unele momente de „derapaje” culinare:

„Aveam o reacție destul de OK, în sensul că am grijă la ce mănânc. Gătesc și pentru ei și pentru mine. Am înțeles că odată la câteva luni pot în cantități foarte mici să gust din anumite alimente care conțin gluten”, a spus artista, potrivit Spynews.

Ce este intoleranța la gluten și care sunt cele mai frecvente simptome ale acestei afecțiuni

Glutenul este o proteină din compoziția grâului, orzului și secarei. În cazul persoanelor cu intoleranță la gluten, provoacă probleme digestive, precum balonare, durere abdominală sau scaune moi.

Cele mai comune simptome ale intoleranței la gluten sunt:

  • Flatulență
  • Balonare
  • Crampe abdominale
  • Diaree
  • Oboseală
  • Probleme de echilibru
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...