Ce fac acum fetele de la Candy. Cum au mers mai departe Giulia, Claudia și Selena, după mega-succesul trupei

Daria Petrescu 08.12.2020, 19:44
Ce fac acum fetele de la Candy. Cum au mers mai departe Giulia, Claudia și Selena, după mega-succesul trupei

Trupa Candy a fost una dintre cele mai iubite, în urmă cu 20 de ani. Piesele fetelor au făcut senzație printre tinerii din acea vreme. Din păcate, trupa nu a rezistat, iar după un succes fulminant, fiecare dintre artiste au luat-o pe drumuri separate. Dacă două dintre ele au preferat să continue cariera muzicală, cea de-a treia a părăsit România și s-a retras definitiv din showbiz. Iată ce fac acum fetele de la Candy, după mega-succesul trupei.

Fetele de la Candy au cucerit publicul în urmă cu 20 de ani

Candy, din care făceau parte Claudia Pavel, Giulia Anghelescu şi Elena Vasilache (Selena), au cucerit topurile muzicale, în urmă cu 20 de ani.

Succesul celor trei fete a fost unul răsunător, însă trupa s-a destrămat şi fiecare a mers pe drumuri diferite.

Singura  care a preferat să se retragă din showbiz a fost Selena, Giulia și Claudia având și astăzi succes pe plan profesional, după ce au făcut o carieră solo.Ba mai mult, Claudia Pavel a lansat recent o piesă împreună cu Iancu Sterp, ce pare a avea un succes neașteptat.

Mai mult, acestea apar des în cadrul emisiunilor televizate, unde lasează piese și dezvăluie amănunte din viața personală. Selena a decis să dispară din lumina reflectoarelor.

După perioada Candy, Selena a urmat o carieră solo şi apoi a făcut parte din formaţia Hot Casandra.  În urmă cu patru ani a decis să pună capăt carierei muzicale.

Însă din anul 2012, Selena s-a mutat în marea Britanie. Din păcate, piesele sale nu au mai avut succes, așa cum se întâmplase în România, cu trupa Candy.  Melodiile lansate aveau doar câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube.

Selena a absolvit Liceul Dinu Lipatti și ulterior UNATC, iar marea ei dragoste a rămas chiar și acum muzica

„Mi-am dorit dintotdeauna să locuiesc într-o altă ţară, să văd cum este. Pur şi simplu, am plecat, fără să mă gândesc prea mult.

Acum Londra aproape ca a devenit oraşul meu. Îmi place că nu se fumează nicăieri în localuri, în schimb poţi bea liniştit un cocktail la un musical. E un oraş minunat, dar greoi pentru mulţi.

Selena s-a retras din muzică

Eu însă îi sunt foarte îngăduitoare“, spunea Elena Vasilache pentru Metropotam după ce se stabilise în Londra, unde lucra ca organizator de evenimente.

Giulia este mama a doi copii

Giulia este căsătorită și are doi copii. În ultimii ani, artista s-a transformat total. A slăbit și-a schimbat look-ul și arată mai bine ca niciodată. Vedeta este căsătorită de câțiva ani cu Vlad Huidu.

”Mi-am propus ca anul 2020 să fie unul bun pentru mine și, culmea, chiar a fost, în ciuda faptului că este așa cum este situația. Pentru mine și soțul meu, ca și cuplu, a fost cel mai bun an de până acum. A fost cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Am descoperit totul unul despre altul, nu știam multe lucruri. În primă fază, în martie, i-am zis:

Giulia are în continuare succes pe plan muzical

”Vlade, dacă ieșim de aici fără să ne tăiem, fără să ne tranșăm unul pe altul, suntem ok!”. Culmea este, nu că am ieșit bine, ci chiar suntem mai bine. Ne-am redescoperit și totul merge mult mai ușor la noi în familie.

Știu, e șocant! Eu sunt extrem de recunoascătoare pentru absolut tot. M-am redescoperit ca femeie, ca mamă, ca soție și ca artist. Îi muțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși și că putem face lucru frumoase”, a declarat Gulia în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

Urmăriți Impact.ro și pe