Gina Pistol și Smiley, anunț împreună: „Am decis să ne căsătorim!” VIDEO

Beatrice Dumitru 27.04.2023, 18:23
Gina Pistol și Smiley, anunț împreună: „Am decis să ne căsătorim!” VIDEO

Gina Pistol și Smiley, anunțul momentului. Cei doi au  împreună o fetiță, pe nume Josephine Ana, iar acum au decis să se căsătorească, după aproape șapte ani de relație. Cum au dat marea veste.

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc

Gina Pistol și Smiley formează deja o familie, chiar dacă nu sunt căsătoriți. Dar, la doi ani de când au devenit părinți, cei doi au decis să facă pasul cel mare.

Smiley și Gina Pistol s-au așezat din nou pe banca pe care în urmă cu doi ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, dar de data aceasta cei doi au făcut un anunț mult așteptat de fanii lor. Aceștia au mărturisit că vor deveni soț și soție. Artistul a spus că a luat decizia de a căsători în urmă cu un an și jumătate.

Gina Pistol și Smiley, anunț împreună:
Gina Pistol și Smiley.

„Am primit de multe ori întrebarea asta despre căsătorie și am spus întotdeauana că vă voi anunța eu. Anunțul nu îl pot face singur, de aceea suntem amândoi aici și vrem să vă anunțăm că am decis să ne căsătorim. Decizia am luat-o acum un an și jumătate. Suntem după șase ani și jumătate de relație tot împreună și tot acasă”, au spus cei doi.

Cum a fost cerută Gina Pistol în căsătorie

În anunțul video, cei doi au mai dezvăluit și care este povestea inelului, cum au reacționat apropiații la auzul veștii, dar și ce fel de nuntă își doresc. În plus, Gina Pistol a povestit și cum a fost cerută în căsătorie și ce rol a avut fetița cuplului.

„Era o seară normală, pregăteam baia pentru fiica noastră, iar Andrei era în dormitar, se juca cu fetița și m-a strigat: „Vii puțin?” Și am ieșit din baie cu mâinile pline de spumă și am întrebat: „Ce este?” Și mă uitam la ei și am văzut că Josephine avea o cutiuță în mână, iar Andrei a început să spună ceva, dar nu am auzit începutul. Nici nu mi-am dat seama că era o cutie care ascund eun inel. N-am auzit începutul cererii, dar i-am văzut emoția pe față”, a mărturisit Gina Pistol.

Smiley a afirmat că avea de mult timp în cap acest moment al cererii în căsătorie, chiar dinainte să se nască Josephine, și că ar fi putut să facă ceva mult mai spectaculos, dar a spus că s-a gândit că trebuie să fie un moment special, doar al lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...