Gina Pistol, prezentatoare la Pro TV și un nou reality show America Express? Lovitura dată Antenei 1

Beatrice Dumitru 27.04.2023, 22:35
Gina Pistol, prezentatoare la Pro TV și un nou reality show America Express? Lovitura dată Antenei 1

Reality show-ul „America Express” se bucură de un mare succes în rândul telespectatorilor și înregistrează audiențe foarte bune. După aceste performanțe, se pare că și alte televiziuni își doresc o astfel de emisiune, iar Pro Tv ar fi gata achiziționeze un astfel de format. Iar prezentatoare ar putea fi nimeni alta decât Gina Pistol, cea care a părăsit postul Antena 1.

Pro Tv vrea o emisiune ca „America Express”

„America Express” este o emisiune foarte urmărită de telespecatatorilor, datorită situațiilor dificile cu care se confruntă vedetele care accesptă provocarea de a participa la emisiune. Datorită succesului show-ului, Pro TV vrea să achiziționeze un astfel de format, așa cum a făcut și cu Survivor România, care a fost difuzat prima dată la Kanal D.

Astfel, postul din Pache Protopopescu ar vrea să cumpere un format similar și ar fi chiar în negocieri avansate cu niște producători. Mai mult, se aude că pentru noua emisiune de la Pro TV este dorită Gina Pistol ca prezentatoare, alături de viitorul ei soț, Smiley, potrivit Click!.

Gina Pistol, prezentatoare la Pro TV și un nou reality show America Express? Lovitura dată Antenei 1
Gina Pistol a prezentat „Asia Express”.

Gina Pistol a plecat de la Antena 1 după șapte ani

Gina Pistol a anunțat în luna februarie că a încheiat colaborarea cu Antena 1 după șapte ani. Ea a explicat că încercat să își continue activitatea ca prezentator la „Chefi la cuțite”, dar a venit momentul să își dedice timpul exclusiv familiei sale, mai exact fiicei sale, Josephine. Ediția 11 a emisiunii, difuzată în acest moment de Antena 1, este ultima prezentată de blondină.

Dacă se va bate palma cu producătorii noului format, Gina Pistol ar putea apărea pe post abia anul viitor, deoarece nu poate semna un alt contract cu nicio televiziune timp de șase luni după plecarea de la Antena 1. Gina Pistol a spus că este posibilă o revenire pe micul ecran, însă nu a spus unde se va întâmplă acest lucru și când.

După patru sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, în sezonul cinci al emisiunii de la Antena 1, care s-a încheiat la finalul lunii martie, s-a schimbat continentul și concurenții au fost în America Express. Drumul Aurului a dus cele nouă perechi de vedete care au luat startul în cursă prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce a cumulat peste 7.000 de kilometri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...