Gina Pistol, nemulțumită de cum arată. Ce a ajuns să facă iubita lui Smiley pentru a intra în formă cât mai repede

Badea Violeta 12.08.2022, 14:25

La cei 41 de ani săi, Gina Pistol se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. E frumoasă, are o familie superbă și o carieră impresionantă. Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale și le împărtășește fanilor chiar și detalii din viața sa personală. Iată ce o nemulțumește pe partenera lui Smiley la modul cum arată!

Gina Pistol s-a apucat de slăbit

După ce a adus-o pe lume pe micuța Josephine, Gina Pistol a luat câteva kilograme în plus și nu mai arată așa cum ar vrea ea să arate, așa că a decis să se apuce de slăbit.

În prezent, partenera de viață a lui Smiley are 57,7 kilograme și și-a propus să scape de cel puțin trei. Drept urmare, prezentatoarea de televiziune are mare grijă la ceea ce mănâncă și nu uită să își ia pastilele recomandate de medic.

„Mi-a scris toată lumea că am slăbit foarte mult. Nu am slăbit foarte mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. La înălțimea mea, chiar și 2 kilograme în plus sau în minus au un impact foarte mare vizibil.

După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme, am început să iau pastilele astea.”, a dezvăluit Gina Pistol, pe InstaStory.

Gina Pistol si fiica ei
Gina Pistol si fiica ei

„La sală nu am ajuns”

În schimb, Gina Pistol le-a recunoscut urmăritorilor săi că nu a mai trecut pe la sală de foarte mult timp și simte că nu mai are energia de altădată.

„La sală nu am ajuns, pentru că nu am avut timp sau dacă am avut o portiță mică de timp liber, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie. Și nu e energie doar din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu reușesc să mă adun.

Oricum sunt puțin mai bine acum, dar am avut așa o … nu știu ce s-a întâmplat. Anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. Într-adevăr am mâncat mai puțin în ultima vreme, dar cred că m-au ajutat și tratamentele astea pe care le fac la clinică.”, le-a mai mărturisit vedeta fanilor ei de pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...