Gina Pistol, mărturisiri din culisele Asia Express: “Am fost cazaţi într-un hotel despre care se spunea că era bântuit”. Ce a pățit ea în acea noapte

Redacția IMPACT 09.03.2020, 16:40
Gina Pistol, mărturisiri din culisele Asia Express: “Am fost cazaţi într-un hotel despre care se spunea că era bântuit”. Ce a pățit ea în acea noapte

Gina Pistol a făcut mărturisiri neașteptate, din culisele Asia Express. Emisiunea pe care o prezintă, la Antena 1, a adus-o pe iubita lui Smiley în situații limită, pe care telespectatorii nu și le-ar fi putut închipui vreodată.

Gina Pistol, mărturisiri din culisele emisiunii Asia Express: “Am fost cazaţi într-un hotel despre care se spunea că era bântuit”

Experiența din cadrul emisiunii-concurs a expus-o pe Gina Pistol la tot soiul de momente bizare, dar și foarte grele. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit chiar ea toate acestea, în cel mai nou interviu oferit. Vedeta a vorbit cât se poate de deschis despre cât de dificil este uneori show-ul pe care îl prezintă. Mai mult, a oferit detalii despre culisele Asia Express, dar și despre ceea ce nu ajunge să fie transmis la TV.

Gina Pistol, mărturisiri din culisele emisiunii Asia Express Am fost cazaţi într-un hotel despre care se spunea că era bântuit Ce a pățit vedeta în acea noapte
Gina Pistol a făcut dezvăluiri neașteptate despre competiția Asia Express. Vedeta a fost nevoită să doarmă într-o cameră contaminată

Vedeta emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite, de pe Antena 1, a oferit detalii sincere despre competiția ajunsă la al treilea sezon. Gina Pistol a fost nevoită să doarmă și într-o cameră contaminată de furnici, dar și într-un hotel despre care se spunea că era bântuit.

Ce a pățit vedeta în acea noapte

„În primul rând, am avut un şoc mare din cauza diferenţelor culturale. Apoi alimentaţia diferită te dezechilibrează pe termen lung, iar programul e foarte aglomerat. Aveam dimineţi când mă trezeam la 2:45, cel mai târziu mi-am început ziua la 4:45-5:00 dimineaţa. Mă trezeam, îmi strângeam totul din cameră, pentru că schimbam locaţia, mă machiam, mă coafam şi mă îmbrăcam, apoi stăteam toată ziua pe teren şi întâmpinam ba temperaturi foarte ridicate, ba ploaie torenţială şi frig, iar eu trebuia să arăt tot timpul bine în faţa camerelor.”, a povestit Gina Pistol.

Gina Pistol a mărturisit că a avut de înfruntat foarte multe momente extreme. Totodată, și programul vedetei, din cadrul filmărilor, a fost unul cât se poate de drastic. Pe lângă foarte puține ore de odihnă, prezentatoarea de 38 de ani a trebuit să aibă un program foarte drastic. Toate aceste au presupus și că era nevoită, alături de ceilalți membri ai echipei de filmare, să își strângă și ea lucrurile din camera de hotel, aproape zilnic.

„Au existat zile când nu mă simţeam bine fizic, când aveam insolaţie, pentru că soarele din Filipine e atât de puternic, încât simţeam cum fierbea carnea pe mine. Se întâmpla să ajungem de la foarte cald, în Filipine, la foarte frig, în Taiwan, şi tremuram de nu mai puteam în rochiţa pe care o purtam. În ceea ce priveşte condiţiile de cazare, am nimerit o dată într-o cameră care avea baia plină de furnici şi doar apă rece. Tot aveam impresia că era o fereastră deschisă, dar, de fapt, nu aveam geam la fereastră, era acoperit golul cu un ziar, atât. Am fost cazaţi şi într-un hotel despre care se spunea că era bântuit…”, a mai dezvăluit Gina Pistol, potrivit okmagazine.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe