Gina Pistol îşi ia rămas bun de la emisiune. Cine va prezenta noul sezon, de fapt

Badea Violeta 10.01.2022, 18:38
Gina Pistol îşi ia rămas bun de la emisiune. Cine va prezenta noul sezon, de fapt

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară anul trecut. Deși viața alături de micuța Josephine este cu siguranță minunată, vedetei nu i-a fost deloc ușor să lase cariera deoparte pentru un timp. Fanii acesteia au întrebat-o, de nenumărate ori, când se va întoarce pe platourile de filmare, dar partenera lui Smiley a evitat să dea un răspuns concret. Acum când toată lumea aștepta anunțul revenirii, Gina Pistol a fost, din nou, înlocuită. Iată cine va prezenta noul sezon, de fapt!

Gina Pistol, înlocuită la Antena 1

Anul 2021 a fost minunat pentru Gina Pistol și Smiley. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, lucru ce le-a schimbat complet prioritățile. Așa cum era de așteptat, proaspăta mămică a renunțat la toate proiectele de la Antena 1 și s-a ocupat de creșterea micuței Josephine.

În tot acest timp, partenera lui Smiley a fost înlocuită de Irina Fodor atât la Chefi la Cuțite, cât și la Asia Express. Recent, Gina Pistol a apărut pe platourile de filmare și toți fanii așteptau anunțul revenirii. Cu toate astea, aceștia nu își vor vedea visul îndeplinit. Se pare că nu ea va fi cea care va prezenta show-ul Chefi fără Limite.

Gina Pistol 1
Gina Pistol

Cine va prezenta noul cooking show

Antena 1 a anunțat că noul cooking show, filmat în această vară în Grecia va începe în primăvară. Așa cum am precizat și mai sus, Gina Pistol nu va fi gazda acestei emisiuni, deoarece, în perioada aceea, vedeta se afla alături de fiica ei.

Cea care o înlocuiește este nimeni alta decât Irina Fodor. Aceasta va avea alături și doi co-prezentatori. Este vorba de Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei. Primul se va asigura că chefii respectă indicațiile fiecărei misiuni, în timp ce al doilea va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei.

„Mă bucur că am participat la producția unui show de o asemenea anvergură. Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi, arbitrând competiția acerbă dintre ei, alături de jurați din Grecia.

Am savurat modul șiret de competiție a lui Sorin, efervescența și strategiile lui Cătălin, dar și ambiția și bagajul vast de cunoștințe ale lui Florin.

Ei sunt cei care au transformat destinația de vacanță denumită Grecia într-o arenă de luptă – începută că o joacă și continuată că un război.

Strategiile din timpul competiției l-au ajutat pe unul din ei să câștige primul titlu Chefi fără limite. Nu pot să vă spun decât că nume lui se termină cu ”in”!”, a declarat chef Iosif Ștefănescu, co-prezentatorul show-ului .

Chefi fără limite va putea fi urmărit de telespectatori pe Antena 1 începând cu primăvara aceasta. Noul cooking show va dezvălui publicului preparatele tradiționale ale Greciei, dar și locurile superbe. De asemenea, producătorii promit că aventura nu va lipsi din această emisiune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...