Câte rochii de mireasă va purta Gina Pistol la nunta cu Smiley și cum va arăta costumul de mire. Surpriză totală pentru fani (exclusiv)

Ana-Maria Tudor, Iancu Andreea 28.04.2023, 18:18

Recent, Andrei Tiberiu Maria a anunțat căsătoria sa cu Gina Pistol și toată lumea a fost curioasă cum se va prezența artistul în ziua cea mare. Designerul și stilistul de încredere al lui Smiley, Irina Voinea, a confirmat că ne așteaptă o surpriză inedită și deosebită, iar toată lumea abia așteaptă să vadă costumul de mire al celebrului artist.

Cei doi miri se vor asorta în ziua marelui eveniment

Nunta Ginei Pistol cu Smiley va fi una dedicată doar celor apropiați cuplului. Conform spuselor stilistului lor de lungă durată, Irina Voinea, evenimentul va fi cu totul special, deși va fi mai relaxat, fiind destinat doar prietenilor și familiilor celor doi miri. Potrivit Irinei, atât Gina, cât și Smiley vor fi îmbrăcați în alb, pentru a completa atmosfera de poveste a evenimentului.

Rochiile de mireasă ale Ginei Pistol sunt deja pregătite, iar designerul vestimentar a avut ocazia să arunce o privire la acestea, pentru a le putea asorta cu brio cu costumul celebrului mire.

„Smiley nu a văzut rochiile de mireasă, dar eu le-am văzut! M-am consultat cu Gina, dar nu am intrat în detalii. Ei trebuie să se potrivească, să arate bine împreună și la fotografii, dar și pe întreaga desfășurare a ceremonialului”, dezvăluie designerul pentru Playtech.ro.

Din cauza faptului că toți sunt foarte ocupați, nu au avut timp să discute în detaliu despre așa-numitele mărturii, despre care designerul nu știe cum vor arată. Irina a evitat să întrebe despre aceste detalii, deoarece doar mirii le cunosc până la un anumit moment. Cu toate acestea, ea este convinsă că cei doi s-au înțeles rapid asupra detaliilor.

Gina Pistol este mai hotarata ca niciodata
Gina Pistol si Smiley

Mirele va deborda de o eleganță relaxată

În ceea ce privește costumul mirelui, detaliile fundamentale sunt deja stabilite. Potrivit Irinei Voinea, stilistul ales pentru a crea costumul, acesta va fi confecționat dintr-un blend de in cu bumbac, pentru a obține o eleganță relaxată, dar fără să atragă prea mult atenția. La probe, vor fi stabilite ultimele detalii, dar se pare că Smiley nu a ales neapărat un costum extravagant sau cu un element surprinzător.

Designerul admite că vor exista probabil niște texturi de culoare bej inserate pe costumul mirelui. De asemenea, se va opta pentru o croială clasică, dar cu un twist artistic, pentru a-i reflecta personalitatea cântărețului. În general, costumul va fi în culori neutre, cu niște texturi subtile de bej sau alb murdar pentru a adăuga un pic de profunzime și interes vizual.

Irina Voinea: „Smiley este o persoană dedicată și atentă la detalii”

Irina Voinea afirmă că Smiley, se apropie de vârsta de 40 de ani și nu pare să își arate anii deloc. Cei doi au colaborat timp de aproape zece ani, iar Irina îl descrie ca fiind o persoană dedicată, atentă la detalii și mereu prezentă. În plus, Smiley acordă încredere deplină profesioniștilor cu care lucrează.

„Oricând ai nevoie de el este foarte implicat, dar în același timp dă și multă încredere oamenilor din jurul său. Adică, dacă alege să lucreze cu un profesionist, are încredere în opinia acestuia din urmă”, dezvăluie creatoarea de modă pentru sursa mai sus amintită.

Deși nu este specializată în realizarea costumelor de mire, Irina a făcut o excepție în cazul lui Smiley, pentru că îl cunoaște de mult timp și îi pregătește haine și ținute pentru diverse proiecte. Ea a mai creat și costumul de mire al lui Liviu Teodorescu acum câțiva ani.

Potrivit designerului, un costum de mire personalizat poate costa între 1.000 și 2.000 de euro, în funcție de materiale, model și complexitatea realizării. Irina susține că piesele create de ea sunt unicat și se adaptează tipologiei fiecărei persoane. Aceasta a ținut să precizeze că costumul lui Smiley este special.

Urmăriți Impact.ro și pe