Gina Pistol a dezvăluit ce nu mai suportă după izolarea cu Smiley. ”Acum îmi țin respirația”

Rădulescu Valentin 20.05.2020, 20:30

Gina Pistol și Smiley și-au petrecut toată perioada de izolare împreună. Cei doi au căutat cât mai multe activități pe care să le facă împreună, iar asta a fost un bonus deoarece erau mereu ocupați. Se pare că din această experiență au învățat multe lucruri unul despre celălalt.

Gina Pistol a dezvăluit ce nu mai suportă după izolarea cu Smiley

Gina și Smiley și-au petrecut izolarea împreună. Această perioadă le-a oferit mai mult timp celor doi pentru a se cunoaște mai bine. Chiar dacă sunt de trei ani împreună, cele două vedete au fost implicate în mai multe activități, astfel încât timpul lor împreună a fost foarte redus și limitat. În perioada de carantină Smiley a fost cel mai răsfățat, Gina i-a preparat tot soiul de mâncăruri pe gustul lui. Smiley a mărturisit că îi place foarte mult cum gătește Gina pui indian, aceasta l-a făcut de atâtea ori încât nu mai suportă nici mirosul.

„Deci nu mai suport mirosul de curry. Când gătesc puiul ăla indian îmi țin respirația. I-am făcut și mâncare de mazăre”, a spus Gina, potrivit sursei citate de mai sus.

Gina Pistol a dezvăluit ce nu mai suportă după izolarea cu Smiley. ”Acum îmi țin respirația”
Gina Pistol a dezvăluit ce nu mai suportă după izolarea cu Smiley. ”Acum îmi țin respirația”

Smiley a învățat lucruri noi

Pe lângă faptul că Smiley a fost răsfățat, iar Gina și-a arătat experiențele sale de hairstylist pe el, acesta a învățat și lucruri noi. Pe toată perioada de izolare, Smiley a învățat să facă grătar, acesta a mărturisit că până acum nu a mai încercat, ci doar stătea pe lângă el. Perioada de izolare a fost o experiență minunată din care cei doi au avut câte ceva de învățat.

“Gina gătește, eu am învățat să fac grătar. Nu știam să fac nici asta. Nu mă pricep, adică făceam grătare, dar mai mult stăteam pe lângă ele. Gina se pricepe să facă un pui indian excepțional. Mai face niște pulpe la cuptor”, a povestit Smiley, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe