Cum se menține în formă Gina Pistol, pe perioada pandemiei, în izolare. Vedeta de la Antena 1 le-a dezvăluit fanilor secretul ei

Madlen Moraru 06.05.2020, 10:12
Cum se menține în formă Gina Pistol, pe perioada pandemiei, în izolare. Vedeta de la Antena 1 le-a dezvăluit fanilor secretul ei

Gina Pistol are o siluetă de invidiat, iar acest lucru este posibil, în cazul prezentatoarei de la Chefi la Cuțite cu un regim alimentar. Totodată, vedeta de la cârma Asia Express se menține în formă chiar și pe perioada pandemiei, fiind cunoscut că este și adepta mâncărurilor sănătoase, preparate acasă.

Cum se menține în formă Gina Pistol, pe perioada pandemiei, în izolare

Iubita lui Smiley le-a dezvăluit fanilor săi cum se menține în formă. Chit că este la rândul ei în izolare, precum multe alte vedete din România, prezentatoarea Antena 1 a reușit să își păstreze o greutate ideală. Le-a dezvăluit fanilor săi de curând acest detaliu, fiind și o adeptă a gătitului, dar și a preparatelor tradiționale.

Cum se menține în formă Gina Pistol, pe perioada pandemiei, în izolare. Vedeta de la Antena 1 le-a dezvăluit fanilor secretul ei
S-a aflat cum se menține în formă Gina Pistol

Atunci când va ieși din izolare și se va întoarce pe platoul de filmare al emisiunii Chefi la Cuțite, Gina Pistol își dorește să arate impecabil. De aceea, vedeta a dezvăluit că a trecut la dietă. Mai este știut că se menține tonifiată cu ajutorul exercițiilor și este o adeptă a sportului. Totodată, vedeta de la Asia Express a mai mărturisit că se află în categoria de persoane care adoră mâncarea. În acest sens, blondina este topită după feluri de mâncare precum mămăliga cu telemea, sau cartofi prăjiți. Dar și că atunci când se află la dietă, obișnuiește să mănânce trei mese pe zi, pentru a avea un regim echilibrat și ca să nu se îngrașe.

Vedeta de la Antena 1 le-a dezvăluit fanilor secretul ei

Prezentatoarea Chefi la Cuțite a făcut mai multe precizări legate de preferințele ei gastronomice în cadrul unui episod live pe YouTube, de pe vlogul lui Selly.

„Eu iubesc mâncarea şi ea mă iubeşte pe mine. Îmi plac mult cartofii prăjiţi, dar şi mămăliga cu telemea. Eu nu înțeleg oamenii care nu mănâncă și care nu poftesc. Mie îmi e foame în fiecare moment din zi și poftesc. A trebuit acum să pun piciorul în prag şi i-am scris lui Carmen şi am rugat-o să îmi dea dietă că după ce ies din izolare încep filmările la Chefi la cuțite și nu pot să apar în halul ăsta pe sticlă. De ieri m-am apucat de dietă.”, a susținut Gina Pistol.

„Trebuie să gătesc trei mese pe zi. Este o dietă echilibrată, nu poftesc, sunt şi sătulă. Acum am ca gustare un măr(…). Eu doar la gândul că aș mânca ceva de porceală, mă îngraș.”, a mai dezvăluit Gina Pistol.

Urmăriți Impact.ro și pe